DAG 10

MINA DRÖMMAR. Oj, vad jag har många drömmar. Ni skulle bara veta. Jag har väldigt många drömmar om saker jag vill göra, men troligtvis aldrig kommer. Tex, jag skulle vilja volontärarbeta i Afrika, men vet ni hur dyrt det är eller? Och så tjänar man ingenting så man har ju typ inte råd att leva. Mer realistiska drömmar är att efter studenten hitta ett arbete där jag verkligen trivs, eller bli upptäckt av någon för något annorlunda. Alltså typ "åh, vad fint hår du har, du ska bli vår nästa hårmodell!". Haha.. Eh, ah, typ. Jag vill efter ett år komma in på det där jävla universitetet i Stockholm och bli en jävligt bra psykolog i framtiden. Jag vill bo i en stor, vit villa med en personlig inredning och med en fantastisk man + en liten unge som heter Alfons och en hund som heter Saga. Detta var då realistiska drömmar. Sådant jag tror jag kommer lyckas med. En orealistisk dröm är att efter studenten flytta till Australien och jobba ett halvår och sen chilla och ha det jävligt bra resten av halvåret och leva på de pengar man tjänat. Skulle vilja lära mig att surfa. Fett coolt. Jag vill träffa Salem också. Berätta hur mycket han inspirerar mig.
-
Jag har drömmar om att mitt liv ska vara ett äventyr, och att när jag sitter där i min gungstol med mitt barnbarn i famnen så har jag så många historier att berätta. Jag vill uppleva saker. Jag vill leva. Och jag tycker inte att jag gör det nu. Mina dagar ser exakt likadana ut hela tiden. Jag går upp - fixar mig - går till skolan - kommer hem - pluggar - sover. Om och om igen. HERREGUD, JAG VILL LEVA! Jag vägrar, jag vägrar, jag vägrar att börja plugga direkt efter gymnasiet. Jag vägrar. Jag vill få en paus, ett enda litet år efter tolv år i skolan, där jag får leva ut mina drömmar och då jag bara kan få göra allt det jag vill innan allvaret börjar igen. Därför tar det lite emot att direkt efter skolan flytta till Stockholm och jobba. Det känns inte helt 100 just för att det inte är något äventyr. Australien dock, det är ett äventyr. Jag blir ledsen när jag tänker på hur mycket man slösar bort sina dagar på skolan. Jajajajaja, jag hatar den som kommenterar "amen du måste ju kunna få ett jobb för att kunna tjäna pengar blablablabla". Jag vet det. Jag vet hur viktig skolan är. Men jag är fan 18 år och jag har fan inte ens börjat leva mitt liv. Jag längtar så jävla mycket till studenten så jag får börja leva. Upptäcka. Uppleva. Jag vill vara med om saker, jag vill lära mig, jag vill se mig omkring, jag vill inspireras av nya människor. Därför ska jag ta vara på mitt sabbatsår så jävla bra. Jag ska finna de där historierna som jag kommer berätta för mina barnbarn, och de kommer förhoppningsvis tänka att "fan vilken cool mormor jag har".
-

IF THIS AIN'T LOVE, THEN WHAT IS?


TATUERINGSPLANER

Jag tjatar och jag tjatar om tatueringar. Men som sagt, jag älskar de. Och på min kropp vill jag ha tatueringar som representerar saker jag värdesätter allra högst i livet. Som sagt, hjärtat på foten står för familj och vänner och "Love" på fingret står för kärlekens betydelse för mig. Tatueringar som jag vill ha och som representerar betydelsefulla saker för mig är frihet, hopp och lycka. Jag har redan bestämt mig att frihet ska få representeras av en flygande fågel, en svala, som jag vill tatuera på min handled. Jag har lärt mig (något jag inte visste, konstigt nog) att ett ankare står för hopp. Och jag har innan jag vetat om den betydelsen velat ha ett litet fint ankare på någon gömd plats på kroppen, som inte syns. Och när jag fick veta ankarets betydelse så blev jag typ helt trollbunden, så troligtvis kommer ett ankare få representera orden hopp. Lycka, det ordet är så himla fint. L-Y-C-K-A. Det klingar så fantastiskt och jag bara älskar just det ordet. Därför vill jag inte att lycka ska representeras av någonting annat, såsom frihet representeras av en fågel. Jag vill att det helt enkelt ska stå Lycka, eller Happiness. Frågan är fart fan jag ska ha den. Det tål å tänkas på. Fågeln är iaf så gott som spikad!
-
Fatta vad coolt att ha 5 tatueringar på sin kropp som alla representerar det viktigaste sakerna i mitt liv. Kärlek, vänner&familj, lycka, hopp och frihet. Fan vilken jävla bra idé!! (nu var det faktiskt jag som kom på den här idén, så nu vill jag inte ha massa kommentarer som säger att jag är en härmapa, för jag har inte sett någon som har en liknande idé). 
-
Här vill jag ha min svala, precis som på bilden. Dock vill jag ändra lite på utseendet, men iaf. Här ser ni placeringen! Den är perfekt.

MIN FINA SALEM

Här är mina favoritlåtar med honom;

Salem Al Fakir – Split My Personality
Salem Al Fakir – Astronaut (!!)
Salem Al Fakir – 4 O'Clock
Salem Al Fakir – I'm So Happy
Salem Al Fakir – Cold Shower
Salem Al Fakir – It's Only You (Part II) (!!)
Salem Al Fakir – Twelve Fingers (!!)
Salem Al Fakir – Mirror
Salem Al Fakir – This Is Who I Am
Salem Al Fakir – Good Song
-

DAG 9

10 SAKER DU INTE VET OM MIG.



1. Jag har egentligen glasögon. - Fick för mer än ett halvår sen reda på att jag har ett brytningsfel och nedsatt syn och fick därför lov att skaffa mig ett par glajjer. Dock använder jag linser hellre.
2. Jag älskar matprogram. - Konstigt nog äääälskar jag att titta på program såsom Hemma hos Jamie, Sveriges mästerkock, Masterchef, Halv åtta hos mig osv osv. Men samtidigt tycker jag ju att Lyxfällan och Ullared är underhållande såatte...
3. När jag blir stor vill jag bli psykolog. - Eller kurator. Varför människan agerar och tänker som hon gör har alltid intresserat mig och när jag blir äldre vill jag arbeta med människor. Ska gå Socionomlinjen på högskolan (om jag kommer in).
4. Jag gråter aldrig. - Eller ah, väldigt väldigt sällan. När jag gråter har något hemskt hänt, och senaste gången jag verkligen grät var nog när min mormor gick bort i somras. Jag kan vara ledsen, men jag gråter inte.
5. Jag tycker inte om att visa känslor. - Jag vill inte att folk ska veta om jag är ledsen, arg osv osv. Därför när jag är runtomkring människor ler jag alltid och är glad, oavsett om jag tex haft ett jättestort bråk med Felix. Jag är dock inte känslokall, utan jag tycker bara inte om att visa hur jag känner innerst inne för andra människor. Jag uttrycker hur jag känner när jag är och pratar med Felix.
6. Jag har svårt för att släppa saker och säga förlåt. - Om någon gör mig illa eller gör mig förbannad kan det ta väldigt lång tid för mig att släppa det och bli glad igen. Jag har även svårt för ordet "förlåt", bara för att jag ibland inte vill erkänna att jag har fel.
7. Jag är ateist. - Jag tror inte på en högre makt eller något liknande.
8. Jag tror på karma. - Jag tror att om man beter sig dåligt mot andra eller gör dåliga saker så kommer man att straffas för det, och tvärtom. Är man en bra människa så kommer man att belönas på ett eller annat vis.
9. Jag bryr mig väldigt mycket om vad andra tycker om mig. - Jag vill vara sådan som "skiter i vad andra tycker och tänker och kör mitt eget race", men om jag ska vara ärlig så är jag inte så. Anledningen till varför jag bryr mig om andras åsikter om mig är för att min värsta mardröm är att människor inte ska tycka om mig. Det är jag verkligen jätterädd för.
10. Jag är extremt mörkrädd. - Jag tror på spöken och det säger väl en hel del. En av de få gångerna jag sover ensam i min lägenhet så har jag alla lampor tända i hela lägenheten just för att jag tror att andar uppstår i mörker. Ändå så är min favoritgenre på film skräck och så kollar jag på program som "De okända". Stupidhead.

SV C

Hallååååå. Nu sitter jag på svenska c, skriver hyllningstal. Gissa vem jag ska hyllaaaa? SALEM! Fett bra tal det kommer bli bara för det. Slutar 17.45. Dör. Why Johanna whyyyyyyy valde vi religion B? Ångrar det varje sekund. Nu ska jag gå, hejdå.

I <3 H&M

HEJ. Jag älskar ju kläder, och här är två godingar jag har i min beställning på H&M;

 

Jag gillar det här med vitt och virkade detaljer till i sommar. Fint till en gyllenbrun hy. Därför är den här saken perfekt. 199 kr. Finns även i mörkblått.

Alltså dom här shortsen!!!! Fan vad tjusiga. Ska användas som träningsbraller när jag kryssar i Karibien. Ska nämligen leka hurtbulle med mor min på båten och gå minst en mil om dan! Båten har ju bland annat en gångbana typ runt hela skiten, sen troligtvis ett gym.

<3 <3 <3 <3 <3 <3

OJHERREGUD ADELE HAR KOMMIT MED NY SKIVA PÅ SPOTIFY!!!!!!!!! LYCKLIG TJEEEEEEJ!
-

SOMEONE LIKE YOU

NU BLIRE FOTBOLL, THOMAS - EUROPA. Men innan det kan ni ju lyssna på min nuvarande favoritlåt, Someone like you med Adele, som äntligen finns på spotify!!! Dock är live versionen som jag la upp förut mycket bättre, funderar på att konvertera den till mp3 och sen lägga in den på spotify.. Det gör jag! Puss på er.
-
Adele – Someone Like You

DAG 8

BLOGGFAVORITER. Jag läser hur mycket bloggar som helst, fråga Felix... Varje gång han ringer så läser jag olika bloggar. Jag älskar det! Jag hittar väldigt mycket inspiration på de bloggar jag läser när det gäller kläder, musik, filmer, sminktips och massa massa annat. Jättebra inspirationskälla, verkligen. Om man har gått in i en svacka och har noll fantasti om vad man ska ha på sig, så går jag ofta in på bloggar för att få ett annat perspektiv. Jag hittar ofta saker jag aldrig själv skulle tänkt på.
-
Dessa bloggar läser jag; Kenzas, ellinorak, rikauteliggare, melissa overgaard, frida grahn, dollyblond, fokis, hannamw, ellen claesson, blondinbella, tyra sjöstedt, angelica blick, victoria törnegren, fyndigt by frida, hanna & john, esmeralda nilsdotter, caroline lundh, my blomquist, agnes almvärn, lindas sminkblogg, elin wahlberg, jeanette ahlström, fashion fever, maja tannå, ida vendela, style by kling, isablogg, fashion by elin, tildafingal och trendenser.
-
Jag vet, jag borde skaffa mig ett liv. Men bloggar är ett så bra tidsfördriv och som sagt en enorm inspirationskälla! Mina favoriter är helt klart Angelica Blick, Kenza, Maja Tannå och Victoria Törnegren. De är dem jag klickar mig in på allra först.

KÖP KÖP KÖP

VILL NÅGON KÖPA EN SVART IPHONE 3G 8 GB FÖR 1500 KR?
VILL NÅGON KÖPA EN SVART IPHONE 3G 8 GB FÖR 1500 KR?
VILL NÅGON KÖPA EN SVART IPHONE 3G 8 GB FÖR 1500 KR?
VILL NÅGON KÖPA EN SVART IPHONE 3G 8 GB FÖR 1500 KR?
VILL NÅGON KÖPA EN SVART IPHONE 3G 8 GB FÖR 1500 KR?







KL. 07.43

Hej jag sitter på Felix golv och fixar mig nu. Börjar 8.05, vilken lycka.. Tänkte bara slänga upp en bild som inte ville fungera igårkväll, på lilla Felippis med min kamera (JAG ÄLSKAR MIN KAMERA!!!)
-

TATTOOOOOOOOOOOOOO

PÅ TAL OM TATUERING i det förra inlägget. Jag är galen i dem. Jag älskar när folk har tatueringar och jag tycker typ att det är det snyggaste som finns. Dock föredrar jag enkla, helst svartvita, diskreta men ändå synliga, små personliga tatueringar. Jag skulle aldrig gadda något som inte har en speciell betydelse för mig. Ni som läst mina senaste inlägg vet ju hur mycket mina nuvarande tatueringar betyder för mig. Och om man har en tatuering som betyder något speciellt, så vet man att man aldrig kommer att tröttna på den, aldrig kommer vilja ta bort den. För den dagen jag kommer vilja ta bort min tatuering på foten som står för allt och alla som jag älskar eller min fina "LOVE" tatuering som står för att kärlek är det viktigaste som finns på hela jorden, den dagen finns inte.
-
Iaf, till huvudgrejen. Jag har ganska länge nu velat ha en tatuering föreställandes en fågel/fåglar. Varför? För mig representerar dom frihet. Jag har två stycken idéer som jag tycker är så himla fina och som jag vill göra, men jag kan inte ha två tatueringar som representerar samma sak. Därför måste jag ta min tid att bestämma mig för en av de. Jag vill jättegärna visa upp bilderna på de i bloggen men grejen är att när jag skaffade min "LOVE" på fingret, så var det en tjej som jag "känner" som 2 dagar efter som bestämde sig för att hon skulle göra en precis likadan. Och grejen är att om jag lägger ut bilderna här så är jag rädd för att någon gör någon av de innan och så kommer jag inte att kunna göra en likadan lite senare. För då är jag en härmisapa. Och ingen vill ju vara det. MEN OM NÅGON VÅGAR YTTRA SINA KÄNSLOR I KOMMENTARSFÄLTET OCH SÅ GÄÄÄÄRNA VILL ATT JAG LÄGGER UPP BILDER PÅ DE SÅ KOMMER JAG GÖRA DET. Men det lär ju inte hända.

DAG 7

MIN TRO ELLER LIVSFILOSOFI. Min livsfilosofi kan beskrivas genom det här citatet;

"Let's not live in fear, when our only fear is to not really live"


Varför? Jo, för att det är så viktigt att leva varje dag fullt ut. Man ska inte leva i rädsla när den enda rädslan som finns är att man inte riktigt har levt. Det värsta som någonsin skulle kunna hända mig är att jag vaknar upp när jag är 80 år med en stor ångest över att jag inte har levt mitt liv som jag borde ha gjort. Därför funderar jag på att tatuera in detta citat, för att varje dag påminnas om att min största rädsla är att inte leva mitt liv när jag har chansen och som en påminnelse att jag ska göra det bästa av alla dagar jag får.

MÅNDAGSLYCKAN

NU är min älskling HTC Incredible S påväg hem till mig. Åååh jag är som ett litet barn på julafton nu, glad å sprallig. Tänk att en sak som en ny telefon kan skapa sådan lycka? Aja, har iaf 4 timmars hål nu och vet inte om jag orkar gå tillbaka efter lunch.. För isf har jag slutat nu. Wei.
-

Det här är typ min absoluta favoritbild på mig och världens finaste bästavän/systerdotter. Saknar dig kompiiiis


 

FÖRRESTEN, om nån vill köpa en Iphone 3g 8gb så är det ju bara att hojta till typ! Har tagit hand om den som om det vore mitt eget barn.


HEMMAKVÄLL

Nu är jag hemma, och ska kl 20.00 kolla på Bachelorette... Haha. Jag tycker att sånt kan vara spännande, alltså bra. Men ah, jag har ändå inget annat för mig. Jag hittade förresten en superfin, superenkel enarmad svart klänning idag i min garderob som jag inte hade en aning om att ens fans. Jag älskar sånt! Som om man får nya kläder hela tiden typ. Jag älskar minimalism. Enkelt. Jag älskar att gå runt med svarta tights, svart fodral, en beige kofta och vita converse. Jag gillar inte att ha lager på lager, kläder med tryck eller konstiga detaljer och jag följer heller inte modet speciellt mycket. Jag kör min egen stil. I sommar kommer jag älska att springa runt i ljusa slitna jeansshorts, gula/rosa/blåa/vita/svarta/röda linnen och sen vita, låga converse. LOOOOOOVE.
-


Påtal om ingenting: här kommer lite inspiration till framtida lägenheten.

MINA ÄNGLAR

Min dag ser/har sett ut såhär: har pluggat projektarbete från kl 11 fram till kl 14, min söta systerdotter kom kl 15 och kl 18 åker jag hem tillbaka till Strängnäs. Jag städade innan jag åkte i fredags och det är så skönt att komma hem till en ren lägenhet. Det sista man behöver när man burit runt på typ 20 kg packning fram och tillbaka och åkt en jävligt jobbig bussresa är att ta fram dammsugaren. Ska dock plocka lite och packa ner lite saker i lådor och även strukturera upp min garderob lite bättre.. Kom på att en anledning till varför jag aldrig hittar något att ha på mig är för att jag faktiskt inte hittar mina kläder i min överfulla garderob. Problem solved. Självklart ska jag träffa min pojkis lite senare på kvällen. Kanske även ta kort på det jag köpt och visa upp i bloggen... Eller? Dock inte sakerna från Lagerhaus då jag lämnar de sakerna hemma så jag inte behöver packa ner de i lådor i Strängnäs och sen bära tillbaka de. Jag kommer ändå inte ha användning för de nu.
-
När jag ändå nämnde mina systerdöttrar kan jag ju visa bilder på när de sminkade sig förra helgen..

Felippa, 2 år. Ögonskugga på läpparna och blå rouge.
-
Felicia, 6 år med mascara och rouge över hela ansiktet (hon går inte runt med mascara i skolan om nån nu skulle tänka den tanken)
-
Söööötis. Älskar er.

ONT I HJÄRTAT

 

 

Det gör ont i mitt hjärta när jag ser den här videon. Tänk att man är så lycklig och över öronen förälskad i någon och har planer på att gifta sig. Och så förändras allting, i bara ett endaste litet ögonblick. Man måste verkligen ta vara på de man har och de man älskar, för allting kan förändras och man kan förlora dem så snabbt. Jag vet hur det är att ta saker för givet för jag gör det hela tiden. Jag tar ofta kärleken jag får från människor, exempelvis Felix, för givet. Och det är bland det största misstaget man kan göra. Men det är mänskligt att göra så. Men snälla Felix. Var alltid försiktig och snälla.. Dö inte.

DAG 6

FAVORITSAKER. Okej, som jag äger alltså? Min absoluta favoritsak och mitt absolut bästa köp någonsin är min Macbook pro. Den är helt fantastiskt. Once you go Mac you never go back, är typ det mest sanna man kan säga. En annan favorit är min kamera, en Nikon D3100 som också är helt underbar. Den tar otroliga bilder och till och med en idiot (jag) kan förstå den utan några krångligheter. En proffskamera till för amatörer. Kan det bli bättre? Alla mina kläder är också mina favoriter. Jag har så mycket kläder att man kan ge ett klädesplagg till varje invånare i hela Sverige, men ändå så tycker jag alltid att jag inte har nog. Varenda morgon, samma sak. Ingenting att ta på sig. Men ändå så har man flera hundra olika valmöjligheter. Lite lustigt kanske. Andra favoritsaker som jag har är aporna som sitter på mina nycklar, ni vet? Plastbitar, egentligen. Skitsaker, egentligen. Kanske ingenting speciellt, egentligen. Men grejen är den att varje gång jag ser dem (vilket är flera gånger om dan) så ler jag, för att de är så fula/söta, töntiga/välbehövliga. Och ja, en sån liten grej som en apa på min nyckel kan få mig att le, och det betyder att jag ler väldigt mycket varje dag.

EN VANLIG SÖNDAGSMORGON

Vaknar av att Frida kommer in i mitt rum och säger att jag ska vakna nån gång för hon vill till Västerås. En timme senare: Frida - "vi skiter nog i Västerås va..?". Haha. Sen kommer min lillebror hem som såg "I am number four" på bio igår. Mamma sa: "En riktig killfilm va?" pappa svarade: "Ja, för om det hade vart en tjejfilm hade den hetat "I am number one". Hahaaaaaha.

HÄR ÄR BEVISET...

... på hur kul jag har med Felix...

DAG 5

VÄNNER. Jag är en sån där som väljer få extremt bra vänner framför många och mindre betydelsefulla. Jag känner inget direkt stor behov av att ha massa massa kompisar, det enda jag känner är att jag måste ha de där fina vännerna som förgyller mina dagar. Och det har jag. Jag har extremt fina vänner. Jag har försökt att samlas och omges kring de som får mig att må bra, inte de som trycker ner mig eller får mig att må dåligt. Jag vill leva omkring fantastiska människor som har samma humor som mig, som får mig att le och som jag kan vara mig själv med. Och dessa människor har jag funnit.
-
Min bästavän är självklart min fina pojkvän, och jag känner mig väldigt lyckligt lottad att jag har en pojkvän och en bästavän i en och samma kropp. Många tror att man måste skilja på vänner och kärlek, att det är någonting som man ska dela på och hålla isär. Men jag känner helt tvärtom. Felix är min bästavän just för att han kan jag prata med om allt, han kan jag skratta med, han kan jag göra bort mig för, han kan jag gråta hos och han kan jag berätta alla mina hemligheter för med en medveten säkerhet om att ingenting av det jag säger lämnar honom.
-
Det finns människor som man i hjärtat känner att de är bra, att de är värda ens kärlek. Men samtidigt finns det människor som finns omkring en, men som egentligen inte behöver vara där. Och det är viktigt att kunna skilja på de människor som får en att le och de som får en att må dåligt. För om man någongång skulle hamna i en situation när det finns en risk att förlora en person, så måste man kunna se om de är värda att kämpa för. Är de inte det? No worries. För vad ska man med människor till som får en att bli en sämre version av sig själv? Man ska vara med människor som gör en till en bättre människa.

INCREDIBLE

När jag ska förlänga mitt abonnemang på 3 så kommer jag att få denna telefooooon :D ÖVERLYCKLIG!

EN LÖRDAG I VÄSTERÅS

Felix och jag kom nästan precis hem från våran spontantur till Västerås. Oj vad jag handlade... Eeee heh. På H&M handlade jag 2 söta byxdressar, en lite längre klänning, en klänning med små blommor på och även en ljusrosa kofta med fåglar på. På Lagerhaus handlade jag en silvrig asball ram, en ceriserosa chipsskål, två böcker; en om kärlek och en om lycka, och även 2 ramar i A4-storlek. Vad ska jag ha däri? Jo när Felix och jag firade 2 år så skrev vi båda en varsin lapp till varann där vi uttryckte vår kärlek och hur vi kände just den dagen. De har jag sparat och de ska ramas in, som ett minne. Jag tycker det var en fin idé. Bilder kommer.
-

FREDAGSMYS

HEJ. Idag far jag hem till Enköping med min pojke om ca 40 min. Blir en mysig kväll med varma mackor, varm choklad, film och massa mys. Imorgon åker vi på en spontantripp till Västerås för att kika i affärer, fika och mysa ännu mer. Idag så hade jag handledarmöte för att diskutera mitt projektarbete-råmanus. Fyfan vilken dålig handledare jag fått, bara kritiserar och säger allt dåligt och nämner ingenting bra. Var gråtfärdig när jag gick ut ur klassrummet för all min stolthet och allt självförtroende bara gled ur min kropp när hon satt där och pekade ut allting som sög. 40 timmars arbete åt helvete ju typ. Ägde henne dock ibland när hon sa "öööh sådär kan du ju inte skriva, det hör ju inte ens ihop med resten, ta bort det" och så förklarade jag hur jag menade så svarade hon typ "aha... aja... ändra på det ändå". Orka att inte kunna erkänna att man hade fel? Äh, skit i henne. DET ÄR FREEEEEDAAAAAG!
-

DAG 4

OM DET HÄR VORE MIN SISTA DAG. Jag skiter i "vad bjuder jag på för mat?" och "vad är kärlek" dels för att mat-grejen var skittråkig och jag har redan berättat vad kärlek är i "min första kärlek".
-
Men om det här vore min sista dag, vad skulle jag göra då? Jag skulle spendera varje sekund från kl 00.00 på kvällen till 00.00 nästa kväll med , vare sig han hade velat eller inte. Jag hade varit vaken varenda sekund. Jag hade ätit pizza till frukost, lunch, middag och ätit alla andra saker jag älskar men försöker hålla mig borta ifrån. Jag hade stått och hängt på låset på närmaste tatueringsstudio och tatuerat in alla de tatueringar jag velat ha, men varit osäker på om jag velat leva resten av mitt liv med. Jag hade även skrivit ner alla namn på min kropp på de som betyder någonting för mig, så att de alltid kommer finnas med mig vart jag än tar vägen när dagen lider mot sitt slut. Jag hade uppfyllt min största dröm som jag haft sedan jag var väldigt liten - hoppa fallskärm. Jag hade åkt hem till Enköping och samlat hela min familj. Jag hade gjort allt för att få tag i min Salem och betalat allt jag har för att han skulle stå framför mig och sjunga "It's only you". Det hade nog blivit för deprimerande om han hade sjungit "It's true" innehållandes textraden "Life will smile for you"....
-
Och när klockan står på 23.59, så skulle jag befinna mig i  famn och ge honom min sista kärlek i den sista minuten.
 
 
 

YOU'VE JUST GOT TO LOVE IT


'

SOMETIMES WE EXPECT MORE FROM
OTHERS BECAUSE WE WOULD BE
WILLING TO DO THAT MUCH FOR THEM




XPERIENCE

-
Här är uruselt dåliga cambilder på hur mina ögonfransar blir med Xperience mascaran.
-

'



When there's nothing left, go right

DAG 3

MINA FÖRÄLDRAR. Ja, när jag presenterade mig själv pratade jag litegranna om mina föräldrar, men ska klämma in lite mer. Mina föräldrar är lika gamla och mamma arbetade som sjuksköterska och pappa som polis när de träffades eftersom de hade något slags samarbete/arbetade i samma byggnad på den tiden. Pappa hade innan dess fått två barn med två andra kvinnor, mina halvsyskon, som jag inte har så bra kontakt med. Mamma var gift och hade två barn, mina storesystrar som jag älskar mest i världen, men hon skilde sig från honom för att få vara med min pappa. Tillsammans fick de min lillebror och mig.
-
Min mamma arbetar nu på en IT-avdelning i Uppsala (har inte så mycket koll på vad hon gör, lite svårt att förstå.. Hon är chef över avdelningen iaf och arbetar med datorer) och pappa är polis, men jobbar på kontor och är inte ute och haffar badguys. Sådan polis var han förr.
-
Jag nämnde förut att jag är stolt över mig pappa, och att han är en stor inspirationskälla för mig. Varför? Jo, det finns ingen smartare och mer allmänbildad person än honom. Han kan allt. Han har bland annat representerat Sverige i EU-rådet i Bryssel vid något tillfälle och varit polischef i Enköping. Han är den personen som säger, utan att egentligen säga det, att det går att lyckas med allt man vill, bara man verkligen vill. Han bodde med sin pappa i Saudiarabien till han var kring 10-årsåldern och flyttade sedan till Sverige. Han har varit med om så mycket. Mamma däremot, hon är den jag går till när allt är skit eller ringer när jag vill berätta något roligt. Hon är den, förutom Felix, som jag kan luta mig mot när allt är svårt. Älskar henne oändligt.
-
Och även fast min pappa och jag kanske inte har så mycket gemensamt så känner jag ändå en väldigt bra kontakt till honom. Även fast vi inte pratar om allt sånt som mamma och jag pratar om, så älskar jag honom så himla mycket, även fast man kanske inte säger det varje dag - men man märker det. För några veckor sedan dog en 15 årig tjej i en väldigt tragisk trafikolycka. Från ingenstans ringer pappa bara för att berätta det för mig och säga att han älskar mig. De tre orden, "jag älskar dig", i det ögonblicket, betydde så mycket mer än bara innebörden av de orden. De orden betydde fler än tusen ord.

GÅRDAGSENSKVÄLLSMAT

Visst ser det gott ut? Det var det inte. Varför är salladerna godare på pizzerior än vad de är alldeles hemmagjorda? Fyfan säger jag bara. Hade iaf i avocado, röd och gul paprika, sallad, pasta, ost, gurka, krutonger och vitlöksdressing. Smarrigt var för sig, men inte ihop. Vad fan gick fel?

VÅR VÅR VÅR VÅR VÅÅÅÅR

Här tog jag en jävligt bra vårbild om jag får säga det själv. Snöfri mark, gräs, solsken och så temperaturen. 9 grader sisådär 5 på kvällen. Helt fantastiskt!

'

 

Let's not live in fear when our only fear is to not really live.


SPLIT MY PERSONALITY


DAG 2

MIN FÖRSTA KÄRLEK. Min första pojkvän hette Tobias och honom var jag tillsammans med i ca 1 månad när jag var 14 år. Han bodde i Sthlm och jag träffade honom endast 2 gånger. Min andra pojkvän hette Jesper och vi var tillsammans i 5 månader. Man kan väl säga att han var den första som jag blev kär i. Han bodde (bor) i Sthlm han också och vi träffades varje helg. Jag trodde att vi hade ett bra förhållande och att det skulle funka och att jag var riktigt, extremt förälskad i honom. Men människor runt omkring såg verkligheten medans jag levde i en dröm. Och för ca 2 och ett halv år sedan i april tog det slut. I december samma år började jag prata med min senaste och nuvarande pojkvän Felix. Jag visste inte att när jag satt där framför msn och pratade med honom, att vi efter 2 år och 2 månader fortfarande skulle skratta lika mycket tillsammans, vara lika lyckliga och ha det lika bra, om inte bättre. Jag visste inte när jag satt där, för över två år sedan, att han var den personen som jag skulle komma att flytta ihop med och ha ett liv tillsammans med.
-
När jag var tillsammans med Jesper trodde jag att jag hade funnit lyckan och att han var mitt livs kärlek, men nu när jag funnit Felix, så vet jag att jag inte var det minsta nära den oändligt stora lyckan jag skulle komma att finna. Nu när jag funnit Felix så vet jag att Jesper inte var mitt livs kärlek, han var inte ens kärlek. Kärlek är det jag har med Felix. Att varenda dag vakna upp vid varandras sida, att skratta åt och med varandra, att aldrig skämmas för den man är och vad man gör och att älska och bli älskad så att ord inte räcker till att beskriva hur mycket. Kärlek är när man är ifrån varandra i endast tio minuter och det gör så ont i hjärtat att man vill tillbaka till den personen där man hör hemma. Kärlek är när man alltid, oavsett tidpunkt och tillfälle, har en axel att gråta emot och en fantastisk person som lyssnar på vad man har att säga. Kärlek är när man bråkar och är så himla ledsen och arg, men när man blir sams så är det som att bli förälskad all over again. Kärlek är när personen man älskar är ens bästavän, som alltid finns där, som alltid lyssnar, som förstår hur man känner när man inte har yttrat ett enda ord. Kärlek är när alla dessa känslor kan hålla i sig varenda dag, varenda minut, i över 2 år. Min första kärlek är Felix.

FOOOOOOOD

-
När man bor själv får man laga jävligt mycket mat. Och jag som är vegetarian har inte allt för mycket att välja på, det blir alltid någon typ av quorn och sen får man variera med pasta, potatis, ris, bulgur, nudlar eller couscous. Men det är smarrigt. Gjorde iaf en av världens godaste soppor jag smakat igår, och den ser förskräcklig ut jag vet, men den smakar himmelskt. Det som är i är bara paprika, lök, pasta, 2 buljongtärningar, vatten, krossade tomater, oregano och salt&peppar. Superenkelt!

ROSA HIMMEL

Häromdan så satt jag och åt mat i köket och tittade ut en sekund och utbrast "OJ JÄÄÄÄÄVLAR!!!!". Fick nämligen syn på världens finaste, rosa himmel. Sprang till vardagsrummet för att hämta min systemis och fotade på som en galning. Titta bara nedan, helt fantastiskt.
-


MINA FAVVISAR

Bruno Mars – Count On Me
Neon Trees – Animal
Adele – Rolling In The Deep
Veronica Maggio – Jag kommer
Mumford & Sons – White Blank Page
Robyn – Indestructible (Radio Edit)
Salem Al Fakir – It's Only You (Part II)
-
Den enda låten som jag lyssnat på i flera år och som jag fortfarande lyssnar på jämt och som alltid funkar är It's only you med fina Salem. Alla andra låtar tröttnar jag på efter nån vecka, men den stannar förevigt.

I FOLLOW RIVERS

Här är lite blandade bilder från min lägenhet nu när jag håller på att flytta ut. På första bilden ser ni lite flyttlådor, men kan säga att hälften av allt på bilden är nerpackad at this moment. Tredje bilden visar hur det såg ut när allting stod på plats. Nu är soffan fylld med kartonger och papperskassar... Sista bilden är på mitt fina köksfönster! Där har ni bokstäverna som jag köpte och som jag berättade om några inlägg ner. Skitaaafinaaa. Fönstret var så tomt utan dom...
-
Lykke Li – I Follow Rivers

MIN DAG SO FAR

Idag är jag "ledig", hade ingen lust att följa med på guidade turer i Uppsala en hel dag.. Klippte mig kl ett hos världens bästa frisör. I love him, han gör underverk på mitt hår! När jag första gången gick dit hade jag typ lite längre än axellångt hår, superslitet och det ville inte växa. Nu, ca 1 år senare, har jag fräscht, friskt hår som är minst 3 decimeter längre. Han är bäst, helt enkelt. Efter det gick jag och köpte lite fika för att ta upp till min hårt arbetande pojkvän och ha lite mys, han förtjänade det (ibland får jag till det och är lite extra söt). Nu har jag städat och plockat i lägenheten och även plockat ner en miljard olika klädesplagg som inte kommer användas innan flytten, ner i flyttlådor. Den ena halvan av mig känner att hon kommer sakna Strängnäs, har ju ändå bott här i tre år och haft en underbar tid, men den andra halvan skriker TA MIG HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN.
-
Här är jag innan 100-dagarsfesten i think.

.

actions speak louder than words


SVÅRMATCHAT

Jag köpte det här linnet på H&M nyligen;
Problemet är bara att det är jävligt svårt att matcha. Det är för kort för att ha till jeans (visar hela magen). What to do? Iaf, kikade in på H&M idag, hittade de perfekta byxorna att matcha det till;
Haha.

DAG 1

PRESENTERA MIG SJÄLV. Ja, vem är jag? Anna Hammarstedt, 18 år. Jag bor vanligtvis i Enköping men har flyttat till Strängnäs pågrund av plugg och bor numera i en etta på 48 kvm på Seminarievägen 5. Man kanske tänker att fan vad nice med eget place, får göra vad man vill och ja, tjoho. Men det är inte alltid så himla lätt. Innan man flyttat till en egen lägenhet (som det egentligen skulle kunna få plats två i, Felix och jag hade lätt fått plats här båda två) så vet man inte hur jäkla mycket arbete det är hela tiden. Och det finns många fördelar med att bo själv men även många nackdelar. Jag är en sådan typ som gillar att vara ensam ibland, surfa runt, läsa bloggar, ligga i sängen å titta på DH osv osv, jag tycker det är skönt och jag blir lugn. Men sedan blir jag rastlös och ensam, och då kan jag önska mer än allt att jag hade någon annan som bodde här med mig. Men det hade nog inte funkat eftersom Felix alltid är här, jag hade nog inte trivts så bra med att alltid gulla, pussas, skratta, prata när andra personer hela tiden är där och kan höra vartenda ord.
-
Jag har 5 st syskon, men endast 3 av dom träffar jag regelbundet, i princip nästan alla gånger jag kommer hem på helgerna. Självklart har jag också en mamma och en pappa. Ända sedan jag varit liten har jag alltid varit pappas flicka, och det är jag fortfarande. Även fast det är mamma som jag pratar med när jag har det svårt eller när jag är glad, eller som jag i princip alltid ringer om jag bara vill snacka trams, så är det pappa som jag känner att jag är allra mest lik. Jag kan aldrig sluta imponeras utav honom för han har åstadkommit så otroligt mycket i sitt liv och jag är jättestolt över honom. Vill alltid skryta om min pappa, hehe.. Han är en stor inspirationskälla för mig när det gäller hur man ska lyckas i livet och åstadkomma något riktigt bra som man kan vara stolt över när man är gammal och sitter i en gungstol och äger 100 katter.
-
Jävlar, nu blev det långt.. Okej, övrigt. Mitt favoritdjur är apor, favoritartist är Salem, favoritmat är grillad quorn med potatisgratäng (shit vad hungrig jag blev nu) och jag älskar tatueringar och min fina Macbook proooooo. Min älskling.
-
Jag gillar apor så mycket att jag till och med har de på mina nycklar... Hehe. Och flodhästen heter Kurt.

ORPHAN

Blev många inlägg idag. Iaf, jag hade tänkt såhär (eller det var Felix's idé) att jag skulle recensera alla filmer jag ser här i bloggen. Vet hur frustrerande det är när man vill se en bra film, men man kommer inte på någon och alla handlar om typ samma saker. Den första filmen jag vill skriva är om min absoluta favorit skräck/thriller-film. ORPHAN.
-
Orphan handlar om typ en vanlig familj med mamma, pappa, 2 barn. I början av filmen får man reda på att mamman fått missfall och de vill skaffa en ny unge. De kommer hem med Esther, som till en början verkar vara ett helt vanligt, extremt väluppfostrat barn. Men tiden går och bara fler och fler skumma saker händer kring henne.
-
Den där jävla Esther, hon ger mig rysningar och jag vill uppriktigt talat att hon ska dö när jag tittar på filmen. Den är så jävla spännande att jag sitter och gnager på naglarna rakt igenom hela rullen. Storyn funkar så himla bra och det här med att Esther är hemsk när hon är med mamman, men urgullig med pappan, och så vill pappan inte tro mamman är så himla irriterande men samtidigt så himla bra. För man kommer in i filmen på ett läskigt sätt. Helt klart 5/5, som sagt, den bästa skräck/thriller-filmen jag sett.
-
Och för att fortsätta med skräcktemat kommer en halv bild på mig.

LISTAN MED STORT L

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

ANIMAL

-
Jag har typ en väldigt blandad musiksmak. Det beror lite på vilket humör jag är på. När jag är glad/pigg lyssnar jag mer på lite mer såna låtar som den här över, men vanligtvis allt från Salem till Adele, Regina Spektor, Jack Johnson, Veronica Maggio, Ellie Goulding, Bon Iver, Mumford & Sons, Joe Brooks, Jason Reeves och självklart Daniel Adams-ray.

THINGS I LOVE

* Felix - Såklart, vad trodde ni liksom. Felix är min pojkis och vi har varit tillsammans i över två år nu och träffades i början av ettan. Vi ska flytta ihop efter gymnasiet och blickar framåt till många äventyr tillsammans.
* Kärlek - Som är det viktigaste som finns. De 2 tatueringar jag har representerar kärlek. Hjärtat på foten står för allt och alla som jag älskar. Och "Love" på fingret står för att kärlek är det viktigaste som finns, vare sig det är från pojkvän, familj eller vänner. Man kan leva utan allt, allt förutom kärlek.
* Salem Al Fakir - Är min favoritartist. Han representerar lycka för mig. Jag lyssnar alltid på honom när jag är glad och om jag lyssnar på honom när jag är ledsen leder det till att jag sedan har ett stort leende på läpparna. Jag har sett han live med världens coolaste orkester i bakgrunden tillsammans med Felix och det var en av världens bästa upplevelse, något jag aldrig i hela mitt liv kommer att glömma. Har funderat på att tatuera in texten "Life will smile for you" som är en textrad ur en av hans underbara låtar som skulle representera Lycka och även hans påverkan på mig. Sen är texten väldigt peppande i såväl mörka tider som ljusa. Den får en att blicka framåt om man har det svårt.
* Desperate Housewives - Världens bästa serie, eller hur? Såg alla 7 säsonger på mindre än en månad, så jävla otroligt bra. Och nu är jag inne på min andra vända, och är redan på sista säsongen. Kan. Inte. Få. Nog.
* Cover all mix - Ah, det går ju inte annat än att älska den lilla runda saken. Makeup stores bästsäljande produkt, en fantastisk concealer som täcker allt. Gotta love it!
* Olemin inhalator - Eh, tänker ni. Ja jag köpte den på apoteket för att jag är förkyld och fan vilket litet mästerverk. Det är som näspray, fast man suger liksom in det med näsan istället och så känns det som man fått en halstablett uppstoppad i näsan. Var rädd för att folk skulle tro att jag knarkade när jag hade med mig den på stan... Haha.

MÅNDAGSBARN

Slutade kl 10 idag. FYFAN VAD NAJS! Hade prov, och det gick ju bara för jävla bra alltså. Enda gången på typ tre år som jag känt så, så det var väl dags.. Resten av dagen ska jag inte göra NÅGONTING. Bara städa lite, plocka undan, titta på Stylisterna och DH, laga världens godaste soppa och kolla på nån film kanske. Jag är iaf glad att jag klarade av paniken av att plugga till ett religionsprov, en redovisning och ett naturkunskapsprov inom loppet av en vecka. Galen tjej.
-
(Source: ?)
-
Den här bilden hittade jag idag. Fyfan vad mysigt! Jag älskar väggord och sådant så det där tyckte jag var himla tjusigt. Annars hade jag tänkt att det kanske skulle kunna stå "Godnatt min skatt" ovanför min och Felix säng, för det hittade jag på en hemsida när hela meningen satt ihop liksom, inte enskilda bokstäver. Men jag gillade faktiskt det på bilden mer. Och röda väggar, MMMMMHHHH!

EN DAG I VÄSTERÅS

HALLÅHALLÅ. Fyfan vilken dag (och den är inte ens slut). Gick upp 7.30 för att vara i Västerås och hämta min finfina balklänning. Är där 9.30, provar, den sitter inte bra, så vi går därifrån för att hon ska fixa den. Åker till mediamarkt, mio och sedan innerstan. Går tillbaka till affären, hon är inte klar när vi kommer dit så vi väntar en halvtimme. Klänningen sitter fortf inte bra. Hon fixar om den, vilket gör att vi får sitta och vänta i nästan 2 timmar. Visst tänker ni, det lät ju inte så jobbigt. Men under hela den här tiden har jag haft spränghuvudvärk, ont i bihålorna, snorat, hostat och varit sjukligt trött. Så - fyfan vilken dag. Kom iaf hem med en balklänning, en balväska, balsmycken, ett par snortajta svarta jeans (ÄNTLIGEN!!!), rosa bakmått, vitlökspress, téburk och 10 smörknivar i olika färger. Jag älskar att handla saker till min och Felix kommande lägenhet! Skiter i om sakerna kommer stå i ett förråd, jag gillar bara tanken av att det är saker som troligtvis kommer göra vårat första hem tillsammans helt underbart :) Bilder kan ni få nån annan gång.

RED

Försökte ta en bild på mig för att visa mina ögonfransar. Varför? Jo jag har gjort värsta kapet på en asasasbra mascara. Max Factor Experience mascara, den ger verkligen superlånga ögonfransar som inte klumpar och den är skitenkel att ta bort. Enda minuset är väl att borsten är lite liten och att man får jobba ganska mycket med fransarna (iaf jag som har många och ganska rejält långa). Men den är kalasbra, verkligen.
-
Förresten, jag funderar på att färga håret rött. Typ såhär;
(Pic; Rebecca Simonsson)
-
För jag vill ha en förändring, börjar bli så trött på det gamla vanliga. Det är alltid så att jag färgar håret medelmörktbrunt, sedan går färgen ur och jag har istället ljusbrunt ett tag, sen färgar jag om osv osv. Nackdelen är att rött är skitsvårt att få ut ur håret, och tänk om jag inte blir nööööjd... Svårt att matcha rött hår haha. Annars blire väl att färga håret supermörkbrunt istället.

JAG ÄLSKAR DIG

Jag är så jävla sjuuuuuuk. Men idag är det FREDAG! Och jag ska hem till Hummelsta och spendera kvällen med min mamma och min ena syster. Innan det tänkte jag bara säga att jag och världens finaste firar 26 månader idag. 26 MÅNADER!!!! 2 år och 2 månader!! TVÅ JÄVLA ÅR!! Det är ju fan sinnessjukkkkkt! Mer månader ska det bli <3 Som en avslutning; pröva nya Dumle med chasewnötter. SÅ JÄVLA GOTT!!!
-
 

MEMORIE

Jag nämnde förut mitt extremt dåliga minne. Vill ni ha ett exempel? Ni kan få två. Idag kände jag mig superhungrig och tog fram bröd för att rosta. Stoppade mackan i rosten och en minut senare tänker jag "fan vad hungrig jag är.. Ska nog kolla om det finns nåt i kylen". HELT SERIÖST? Glömmer jag på riktigt bort under den korta stunden en macka är i en rost att jag har en macka i rosten? Ett annat exempel: Ibland när jag tittar på ett bra tv-pogram så blir det reklam. Jag tittar en stund, men efter ett tag blir jag uttråkad och zappar bort från kanalen och glömmer bort vad jag tittar på = jag missar resten av mitt program.
-

ADELE <3

Adele – Hometown Glory (Album)
Adele – Melt My Heart To Stone (Live At Hotel Cafe)
Adele – Rolling In The Deep
-
Rolling in the deep finns också som acapella, FYFAN VILKEN COOL TJEJ!

SHOPPING

Kul grej, jag kollade runt på dekorativt.se och tänkte "fan, jag måste ha allt! Precis i min stil och perfekt till min nästa lägenhet". Men så gick jag förbi en prylaffär i Präntaren på vägen hem från Lindex och ser att typ allt på den hemsidan fanns i den butiken!! LYCKA! Jag köpte en hel del.. Jag köpte bokstäver för att forma orden "Love" och "Lycka", en skål med lock formad som en muffins för att lägga exempelvis nycklar i för att inte tappa bort, en tvålpump som jag ska ha som diskmedelspump (fult med en fet flaska) och även en liten ceriserosa spargris i form av en apa (jag ÄLSKAR apor). Jag är rätt nöjd faktiskt. Kommer säkert bli ett flertal till rundor där... Galen tjej.

SOMEONE LIKE YOU

Har alltid tyckt att Adele har en fantastisk röst, men jag har inte lyssnat på henne speciellt mycket. Men idag har jag haft (jävligt) mycket fritid, så jag tog mig tiden. Fan, vilken fantastisk kvinna. Hittade den här låten på youtube som inte verkar finnas på spotify. Jag gråter faktiskt till och med när jag hör den, UNDERBAR.
-
"You'd know how the time flies.
Only yesterday was the time of our lives.
We were born and raised in a summer haze.
Bound by the surprise of our glory days."

SICKSICKSICKSICK

FYFAN VAD JAG ÄR SJUK. ****** också!! Eller ah jag kanske inte ska klaga, jag har faktiskt inte varit ordentligt sjuk på över 4 år. Har en ordentlig förkylning och jag anar öroninflammation för min säkert hundrade gång. Får nästan alltid öroninflammation när förkyld. KUL. Aja nu pluggar jag iaf, när jag egentligen borde ligga i sängen med sällskap av desperata hemmafruar, te och glass. Men nejnej. Tur att man är ledig idag iaf..

HELGEN

HEJ vad länge sen. Jag har inte haft tillgång till någon dator sen i fredags så det är därför. Iaf, i fredags så lagade jag och Felix mat tillsammans och tittade på film och jag somnade väl kring 11... Skolan dödar. Igår så blev det samma sak haha... Vi kollade på en skitbra film, typ Cradle will fall eller nåt sånt. Fyfan, satt på nålar hela filmen. Usch. Idag är det meningen att jag ska plugga men ah jag hamnade ju här istället.
-
Hahahaha den här bilden gjorde Felix. Så jävla ful.

TRÅKIGGGGT

HEJ! Jag gör absolut ingenting. Har massor att plugga, men kollar på tv istället, som att det skulle va bättre. Nu vill jag ha heeeeeeeeelg.. När jag skulle kolla vilka sidor jag hade uppe så hittade jag bland alla flikar viagrabutiken?!?! Måste ha ploppat upp när jag streamade DH. Men ändå..
-
Saknar dom hära.

SAKER NI INTE VISSTE

Jag är en väldigt spännande person (not). Därför tänkte jag bjuda på lite never-told-secrets.
-
1. Jag har världens sämsta minne - Helt seriöst. Jag minns ingenting, någonsin. Kan tänka att "jag måste stoppa ner penna och svenskaboken i skolväskan" och 1 minut senare är det glömt och jag lägger INTE ner en penna och svenskaboken i skolväskan. Jag säger varje gång nån säger att jag ska komma ihåg något att det kan dom inte räkna med.
2. Jag har telefonfobi - Troligtvis. Varje gång jag ska ringa någon, typ en kompis eller pizzerian, så sitter jag alltid och repeterar i huvudet vad jag ska säga innan jag ringer. Och jag svarar aldrig när någon med okänt nr ringer, vilket har gett väldigt negativa konsekvenser ibland... Jag blir nervös så fort jag ser att någon jag inte känner riktigt riktigt bra ringer, dvs - jag kan bara känna mig riktigt bekväm i ett telefonsamtal om jag pratar med familjen eller felix.
3. Jag har konstiga sovrutiner - Jag måste alltid sova med täcket över öronen och aldrig med fötterna utanför täcket eller sängen. Varför? Jag är helt vansinnigt mörkrädd. Jag har nån fixidé om att om spöken kommer så kommer dom dra i mina fötter, och det här med att täcket måste vara över mina öron.. Aa, det vet jag inte ens vad det kommer ifrån. Jag måste även sova så långt ifrån dörrar eller öppna ytor som det bara går. Spöken....
-

VEGGOANNA

JAG TROR JAG HITTAT MINA STUDENT-SKOR!!! Aaaaahhhh typ de snyggaste jag sett!! Om de passar till klänningen, de vettefan, men det skiter jag fullständigt i :D Jag ska ha doooom! Tjoho, glaaa tjjejjj.
-
Aja, förutom det; nu i veckorna firar jag 5 år! 5 år som vadå? JO, haha, 5 år som vegetarian (HAHA). I 8:an bestämde jag mig för att bli det och har varit det sen dess. I nuläget så vet jag att jag inte kommer börja äta kött igen, men jag tänkte såhär. Att om jag känner att "fan nu vill jag börja äta cheeseburgare från donken", amen då gör jag det. Men det betyder liksom inte att jag kommer sätta tänderna i en blodig oxfilébit bara för det. Haha, det här va ju typ det tråkigaste inlägget ever.
-
Ska jag göra det roligare? Skriv in "student" på nelly.com så får du 10%! Det använde jag mig av när jag skulle beställa mina studentskor! P&k!
-

FUTUREPLANS

Idag har jag faktiskt varit hemma. Har nog dragit på mig en förkylning. Hoppas jag kan gå till skolan imorrn, har liksom 6 lektioner då, lite väl mycket frånvaro blire då isf. Idag hade jag bara 2 och slutade egentligen 10.45. Såatte. Spelade typ ingen roll.
-
Vet ni vad jag ska göra idag? Packa. Packa? Undrar ni då. Ja. Packa. Jag ska snart flytta ut ur min lägenhet (!!). Längtar tills jag och min pojkis får bo tillsammans (och jag får hjälp med att dammsuga och städa... Haha). Nejmen det ska bli så underbart. Nu har jag fått nog av det här studentlivet. Fått nog av skolan. Fått nog av plugg. Jag vill ut på äventyyyyyr! Jag vill ta vårt förhållande till nästa steg och faktiskt BO IHOP. Fattarni? Så NEJ, jag tänker INTE flytta hem igen. Efter studenten kommer jag att under 3 veckor att åka på kryssning i Karibien och bila i USA, sedan när jag kommer hem så kommer jag att Felix ha fullt upp med att flytta (tror jag). Andra planer är att bo i Australien i 1 år för att sen komma hem och plugga igen. Men det som jag nog vill är att flytta till Stockholms län och sedan hitta nåt kul jobb på ett fik eller restaurang och småjobba här och där, pröva mig fram. Det spelar inte så stor roll vart vi hamnar dock, det enda som betyder något är att jag har Felix med mig.
-
Source: weheartit.com

JORDGUBBAR
Vet att det blev ett känslomässigt inlägg innan, men är tvungen att säga detta... Jag köpte jordgubbar på ica och är överlycklig för det. Jag älskar jordgubbar. Och när jag skulle ta mig en liten tugga, en milimeter från min mun, så ser jag det. EN JÄVLA HARKRANK PÅ MIN JORDGUBBE!! FYFAN!! Tänk om det fanns fler och jag käkat dom?! Jordgubbsfobi, here i come! Typ.

DU ÄR MIN LYCKA

Fått himla mycket kommentarer om folk som undrar hur jag och  träffades... Skoja. Jag får inga kommentarer. Men jag vill ändå berätta hur vi träffades. Jag och mitt livs kärlek.
-
En decemberdag sitter jag på bilddagboken, kikar runt, kommer in på nån killes sida (självklart ). Jag visste vem han var, han gick ju i min parallell klass liksom, och när skolkatalogen hade kommit några veckor innan hade jag pekat ut honom och sagt till mina kompisar att "fan vad snygg han är". Jag ville känna honom. Det visste jag. Så jag letade runt bland hans bilder för att hitta någon lämplig att kommentera. Hittar en bild på coldplay där det stod att han skulle se dom inom snar framtid, jag kommenterade något i stil med "och man blir ju inte det minsta avundsjuk". Coldplay var nämligen en av mina favoritgrupper på den tiden. Han svarade och vi började skriva lite tills vi addade varann på msn. Vi pratade om allt och inget men hade ändå så jävla kul ihop. Hade vi bara känt varann i några timmar verkligen? Kändes som år och dar.
-
Dagarna gick och efter några veckors prat på msn så bestämde vi oss för att ses. Det slutade med att vi en iskall decembernatt stod i minst 4 timmar och bara pratade med varandra. Fötterna var istappar och fingrarna köldskadade. Men inte tänkte jag på det. Där stod han ju. Världens charmigaste, finaste . Lite väl lullig kanske (både hade festat innan) men vad gjorde det. Vi hade så kul. Han och jag.
-
Gick tillbaka till festen jag vart på innan där mina tjejkompisar stod och väntade på att höra ALLT om honom. Och vad jag var generad. Och lycklig. Timmarna gick och innan det var dags att sova plingar telefonen till. Ett sms som löd något i stil med att jag var söt och fantastisk, och en undran om han varit alldeles för tråkig. Han visste inte vad mitt hjärta skrek ut just då. Kärlek. Lycka. Glädje.
-
Dagen efter sågs vi igen, och dagen efter det, och vi smsade, och vi skrev på msn. Alla mina vänner fick höra mitt tjat om honom och hur lycklig jag var, och hur kär jag höll på att bli. Dagarna gick och bara inom tre veckor efter att vi sets första gången blev vi ett.  <3 Anna. Den 18 januari 2009.
-
Och här är vi nu. 2 år och drygt 1 månad senare. Oskiljaktiga och starkare än någonsin, med framtidsplaner som berättar att vi kommer att hålla ihop i så många år till. Vi pratar med varandra varenda dag och jag förundras alltid över hur vi fortfarande kan ha saker att prata om. Vi kan sitta instängda i en cell och ändå ha roligare än någonsin förr. Vi skrattar och vi gråter tillsammans, och jag kan alltid luta mitt huvud mot hans axel när världen och allt runomkring ligger i mörker. Han är mitt ljus. Och jag har alltid trott att man måste skilja på pojkvän och vänner, att en pojkvän har man för kärlek och vänner har man för kul. Men  är min allra bästa vän.  är den som känner mig bättre än min egen familj, och som kan se på mig utan att jag behöver säga något men ändå veta hur jag känner i hjärtat. Och hur löjligt det än låter så är jag helt säker på att om han försvann, så skulle jag inte vilja finnas kvar. För oavsett om jag är glad eller ledsen, så är det han som är min lycka och hans som skapar mina leenden.
-
Jag vill bara tacka dig  här och nu, även fast jag vet att vi ses snart, för att du finns vid mig. Vid min sida. I gott och i ont lämnar du mig aldrig, och jag tvekar aldrig på din kärlek. Och hur fint är det egentligen att ha någon som du?
-
 

NÅGON RUBRIK

Jag och Felix diskuterade något idag som jag tycker är lite småjobbigt. Och det är att jag inte är bra på något specifikt. Alltså, vissa är bra på att rita, på att spela fiol eller på friidrott. Men jag har inget speciellt som man kan säga "Åh, det där är Anna skitbra på!". Jag hade faktiskt önskat att mamma hade pushat mig när jag va typ 3 att göra något roligt, som jag senare skulle bli jävligt bra på. Anyway, Felix och jag började skoja och det slutade med att det som jag fick vara bra på är att härma en utvecklingsstörd person....
-
-
Här är en cpful bild på mig och en superfin bild på Nathalie, men det här är iaf en bild från den superlyckade 100-dagarsfesten i fredags! Wiho

STUDENTEN 2011

Ja ni.. Kort dag, slutade precis. Har fan inget att blogga oooom... Ändå så kollar det alltid in en massa och vill läsa något, så uppdaterar jag inte. Ojoj. Men vad17, jag får ju inga kommentarer? Svintråkigt att blogga när jag inte ens vet vilka som läser.. Haha, vet att Felix och Chrissie läser. Sen är det ju typ 40 till (haha, nästa Kissie elr?).
-
OCH FÖRRESTEN. Nu kom jag ju på något. Jag har beställt en studentklänning, som är typ gräddvit/puderbeige. FIN. Från H&M, 399 :- (fick dock rabatt 100 kr). MEN VILKA SKOR SKA JAG HA TILL? Det är ju studenten, man vill springa, man vill glädjehoppa osv osv. Det får alltså inte vara så hög klack, och heller inte de dyraste, finaste skorna i skohyllan. Jag funderar på kornblåa, röda eller svarta. Helt vanliga, med rak klack. Blir nog finfint. Tråkigt med vitt, vitt, vitt. Fult till en grättvit klänning att ha kritvita skor också, tycker JAG. Här är klänningen;

I FREDAGS

100-dagars festen ÄGDE typ. Förfesten innan förfesten var mys, jag plus några till tjejer + johannis pojkis. Förfesten innan 100-dagarsfesten var ehm... Svettig? SÅ JÄVLA VARMT!!! Inte så konstigt eftersom vi var typ 40 pers, en person per kvadratmeter typ, haha. 100-dagarsfesten va sviiiiiinkul, hade asroligt. Bästa var dock att gå hem med pojkvännen och käka mat från Galaxy <3 JAG ÄLSKAR DIG FLELIX
-
Sara Bareilles – (Sittin On) The Dock Of The Bay - Live At The Fillmore Version

PARTYPARTY TYP

Uppdaterar straight from Cia's place. Nu ere party som gäller. Förfest + förfest + 100dagarsfest, tjoho! Ha en bra kväll vettjaaaa, p&k!

EHM. JA. RUBRIK.

En sak jag tänkt på. Strängnäs är fan fullt av gamla människor. Skulle in på ica idag runt lunchtid och blev attackerade av rullatorer och 80-plussare. Griniga som fan. Aja. Hämtade iaf ett paket som innehöll röda grytlappar och en röd grytvante och så en apsnygg skjorta. Ville ha en lite mer classy skjorta att se lite typ businessaktig ut i. Ska tralla runt på gatorna med min skjorta och en kaffelatte i sommar. Hah.
-
-
Detta är faktiskt min absoluta favoritbild av alla bilder i hela världen.

FRAMTIDSPLANER

ALLTSÅ det är ju fan ett rent handikapp att ha en tatuering på fingret. För att den inte ska slitas måste jag hålla ut långfingret rakt jämt och ständigt för att den inte ska nötas mot andra fingrar. Blir toki ju. Aja, snygg eren iaf.
-
NOG OM DET. Det slog mig för typ någon dag sen att man måste ju fan börja söka jobb och sånt nu för att inte bo hemma hos mamsen och käka ravioli resten av livet. Lägenhet också för den delen. Ska ju flytta ihop med min pojkis efter studenten, och det blir troligtvis Stockholm (som 99% av alla andra studenter). Vi är dock sugna på att resa lite, men vart? Jag är iaf supertaggad på att kolla lägenheter, och INREDA. Jag har en inspirationsmapp där jag samlar alla inredningsbilder jag tycker om. Det som jag dock är helt säker på är att jag och pojkisen måste ha ett vitt piano. HÖGSTA DRÖMMEN typ. Här e lite bilder;
-
Bokhylla med massa random-saker, böcker som ligger huller om buller, speglar, tavlor..
-
En fet jävla klädstång gjord av en gren bestående av finfina kläder i finfina färger + smycken
-
En vit stor, mjuk soffa med massa färgglada kuddar + soffbord med fina ljusstakar

-


KVÄLLSPLUGG

HEJ. Jag pluggar. Som vanligt? Typ. Idag hände det konstigaste. Vattnet slutade funka i min lägenhet. Say what, liksom? Jag som skulle laga mat. Plötsligt funkar det igen, toppen, jag ställer mig för att diska. Tycker vattnet ser konstigt ut, visar sig att det är typ orange:t/rostfärgat. Fint. Tur att jag inte var törstig.
-
Bild från Berlin.

RSS 2.0