VALBORGSMÄSSOAFTON

Hejhej. Kom typ precis hem från Uppsala, fyfaaaaaaaasen vad mycket folk!!!! Helt sinnessjukt. När jag skulle ta kort på folkmassorna dog kameran dock... Lite synd. Men ah, träffade upp Frida och lite andra hemma hos henne, sen drog vi oss mot Ekonomikum och satt där två timmar cirka. Efter det så hann vi inte med så mycket mer innan vi skulle hem. Blev Max på hemvägen. Nu måste jag plugga, och hur kul är det? Jag vet iaf nu att i Uppsala vill jag bo! Himla fin stad. Tack syster för att du tog med mig. Det var mycket trevligt, förutom att jag var helt chockad över folkmassorna. Helt sjukt. Ni får se bilderna när jag laddat kameran. Puss på er!!

MAN KAN ALDRIG SLÖSA PÅ KÄRLEK

-
Jag förväntar mig aldrig att någon ska förstå hur jag känner. Känslomässigt är jag en väldigt komplicerad person. Det tror jag att Felix har märkt. Jag kan bli sur över något någon annan tycker är en mycket fånig sak, men för mig betyder det allt. Jag kommer inte över saker lätt, jag måste verkligen få ett väldigt utförligt förlåt. Det räcker inte med att någon säger "förlåt", jag måste se och märka att personen har dåligt samvete. Handling väger så mycket tyngre än vad ord gör. Texten på bilden beskriver något jag omedvetet gör. Jag söker ofta bekräftelse. Om jag märker att jag inte får den kärlek jag behöver eller är värd, så kan jag ibland vilja försvinna för att se om personen tycker jag är värd att kämpa för. Jag vill bli kämpad för. Jag vill att den jag älskar ska visa att han/hon vill ha mig i sitt liv. Jag vill att den jag älskar ska visa att jag betyder något. Att jag är värd tiden. Att jag är värd att slåss för. Om jag märker att någon tar mig för givet springer jag för livet. Jag vägrar leva ett liv där det jag gör inte är uppskattat. Om jag ligger i för att göra något speciellt för en person och inte får någon uppskattning, så blir jag så otroligt sårad. För när jag gör något speciellt för en annan person, så är det mitt sätt att visa kärlek. Och om jag inte får något i gengäld, så tar jag det som att jag inte får någon kärlek tillbaka. Det är hårt för mig. Kärlek är allt. Man kan aldrig slösa på kärlek.

MITT HJÄRTA BLÖDER

Åt nyss en aaaaaaasgod soppa. Jag älskar risoni, (det är pasta som typ ser ut som ris) så jag sökte på "Soppa risoni" typ. Fick upp ett recept direkt levererat från himmelen, innehållandes risoni, lime, tomatpuré, vatten, buljong, chilipulver, salt&peppar, matlagningsgrädde, kyckling (jag tog såklart quorn), mjöl och persilja. SÅ JÄVLA GOOOOOTTTTTTT!!! Förresten, valborg spenderas imorrn i Uppsala med syster i en park med lite god mat och lite dricka. Kommer bli en fin dag!
-

SNÄLLA BLI MIN

 

-

Den här låten är fantastisk, men jag blir så ledsen när jag hör den. Det känns som att jag sjunger det själv och den tar mig tillbaka till den där hemska sommarn, förra året. Den tar mig tillbaka till den där fruktansvärda känslan när man så gärna vill, men inte kan och inte får. När man säger ord som betyder, men som inte når ända fram. När man försöker så himla mycket, men det spelar ändå ingen roll. När man gråter sig till sömns varenda natt, men ingen finns där att trösta en. När man har mobilen i handen varenda sekund, förgäves väntar på något som inte kommer att komma. När man intalar sig själv att man är över kärleken, men det enda man gör är att bortse från sanningen. När man försöker vara glad, men bakom leendet så döljer sig en flod av tårar.


SVINIGT JÄVLA TRÖTT

-
AAAAAAAAAAHHHHH JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!!! Min lillebror väcker mig tjugo över sju för att jag skulle va uppe när elektrikerna kommer. Elektrikerna kommer, lillebror öppnar dörren, elektrikerna blir klar på typ 10 min vilket betyder att lillebror fortfarande är hemma. SÅ JAG HADE KUNNAT SOVA ÄNDÅ!! Men nu är jag ju pigg som fan och har redan hunnit plugga massa...... Haha. Effektivt. Hoppas ni andra sover gott...

FRÄÄÄÄKNISAR

JUSTJAAAAAAA!!!! VÄRLDENS BÄSTA GREJ!!! Jag har fått tillbaka mina fräknar!!!!!! Jag får ju alltid det när det blir sol ute, dom kommer fram när solstrålarna kommer fram :D SÅ FINT!!!! Så jag är superglad!!
-

NU E JAG GLAD IGEN

Precis kommit hem igen, från Västerås! Kom hem med en fin svart klänning från H&M, en skrikrosa asfin bikini och även en träningstop, eller ah sportbh som jag kommer använda som topp eftersom det kommer vara hundra grader i Karibiens sol. Det enda som jag måste köpa nu innan resan är ett par sandaler. Tror jag funnit de perfekta. Här;

TORSDAGSTRÅKIGHETER

HEEEEEEEJ på eeeer. Torsdag. Fett jävla tråkig dag. Vaknar upp bredvid Felix, kollar på film, får panik, glömt flyttat bilen, flyttar bilen, går hem, packar, tittar klart på filmen, åker hem, mamma är inte hemma, åker in till stan, fördröjer tiden, åker hem, mamma är fortfarande inte hemma, pluggar, mamma kommer hem. Och här är vi nu. Ska snart till Västerås för att shoppa lite smågrejer. En sportbh, en bikini och kanske ett och ett annat plagg. Vet ej. Förbereder mig så sjukt mycket inför resan i sommar, eftersom jag längtar så!
-

UTTRÅKAD

Jag sitter i sängen och väntar på att Felix ska vakna...... Varför vaknar jag alltid så jävla tidigt och han så jävla sent? Iaf, vi åker hem till Strängnäs idag. Vi får låna mammis bil, skönt som fan för då kan man åka när man vill så kan jag också åka hem när jag vill imorrn.

JAG NJUTER AV LOVET

Hej! Idag har jag och kärleken varit i Uppsala för att checka stan och även lämna CVn. Det blir Uppsala för min del efter studenten. Jag älskar staden, så fin, så mysig fast även jävligt stor och det finns typ allt. Jag gillar ialla fall den staden. Lämnade CVn på typ H&M, BikBok, Kicks och såna ställen. Får se hure blir... Kom även hem med en superfin långklänning från Rachel Zoe kollektionen på Lindex och även en supersöt blommig byxdress från H&M. Niceeeeee.

VÄLDANS FIN DAG

Idag har jag solat, fått färg och pluggat som faaan. Har ju ett jävla religionsprov första dagen efter lovet, kulkulkul. Gjorde även en jäääääääääävligt smarrig senapsslungad färskpotatissallad med gräslök här hemma som var uppskattad. Det är fint med försommar.
-
-
Här är en cp-bild på mig.

MIN PÅSKHELG

 
-
Här är väldigt blandade bilder från min påskhelg. De översta bilderna föreställer mig och  när vi tog med kameran och ett stativ för att ta fina kvällssol/naturbilder tillsammans. Dock kom jag tillbaka hem med en sprucken läpp och en trasig tand. Bilden under föreställer den traditionella äggmålningen med ett glas champagne för att fira våren. Sedan följer en bild på Felicia och Felippa som doppar deras söta små fottingar i vår fina pool, lite såpbubbelblåsnig och även långhopprepshoppning. Den sista bilden föreställer vår uteplats, eller ah, verandan på baksidan. Himla fint vi har fått det tycker jag! Förra sommarn gjorde de nämligen om allting här, trallen, poolen och ah, allt. Himla annorlunda att komma från en lägenhet utan balkong till ett paradis som det här.

BABBELBABBEL

Hej på eeeer. Jag har inte bloggat på ett tag. Det är för att jag inte öppnat datorn på typ 2 dagar. Helt jävla olikt mig. Annars har jag med mig den vart jag än går. Men ja. I helgen har jag varit på marknaden/tivolit som är i Enköping just nu (eller ah, sista dagen var idag). Med Felix såklart. Supermysigt. Smet även in på H&M och köpte de där ursnygga vita höga shortsen från CC, jag dööööör så fina!! Köpte även ett fett retro linne från Åhléns. Idag så har vi haft främmande av den familjen som vi ska åka kryssning med i Karibien. FYFAN VAD KUL DET KOMMER BLI!!!! Vi satt och prata om allt som är så jävla billigt där borta, i USA. Tydligen kan man shoppa mascaror från kända märken typ Max Factor, 2 för 7 dollar eller nåt sånt. En dollar ligger på 6 spänn. INGA PENGAR!!!! Och kläder och skor och väskor och annat smink och ALLT är så sjukt billigt!! Så finns det ju Victoria's secret och Forever21 och såna butiker som har dösnygga grejer men som man inte riktigt kan shoppa på här hemma i Sverige. Fyfan vad det kommer bli underbart. Jag längtar varenda sekund. Kan det bli bättre eller, att åka iväg på sin drömresa direkt efter studenten och även vara borta medan man fyller år och fira födelsedagens ute i Karibiens vatten och varma solstrålar? Jag. Kommer. Må. Så. Jävla. Bra.

VÄRLDENS GLADASTE TJEJ

JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA IDAG!!!! AAAAAAHHHHH!!! SÅ JÄVLA FIIIIN!!!! OCH SEN HAR JAG FÅTT MIN NYA HTC INCREDIBLE S!!!! AAAAAHHHH!!! SÅ JÄVLA FIIIIN!!!! OCH FELIX KOMMER OM NÅN TIMME!!!!! SÅ JÄVLA GLAD SÅ ATT DET INTE ÄR SANT!!!!!

'

 

-

If only you knew, everything i do is for you.

 

VEGETARIANISM

Jag får väldigt ofta frågor om varför jag är vegetarian. I princip alla frågar det när jag nämner det, som om det vore världens onaturligaste grej. Men för mig är det helt tvärtom. Jag hittade ett inlägg på en blogg där det stod ungefär såhär;
-
"På ett år räddar en vegetarian 500 djur. Snitt-vegetarianen lever i ett hälsosammare, framgångsrikare och ungefär 4 år längre liv än köttätaren. För att inte tala om miljön. Folk pratar om att man ska stänga av vattenkranen när man borstar tänderna, men hör på det här: för att producera 1 enda kilo nötkött så krävs 100 000 liter vatten. Och dessutom står köttindustrin för hela 18% av hela världens utsläpp av växthusgaser, vilket är mer än alla flyg-, bil- och tågutsläpp tillsammans."
-
För mig är det självklart att vara vegetarian. På ETT ÅR räddar en vegetarian 500 djur (!!) vilket betyder att jag nu har räddat 2500 djur so far. Och bara det gör det hela mer självklart. Jag är världens djurvän. Jag får tårar i ögonen när jag ser ett djur ligga vid vägkanten som dödats av trafiken eller när jag tänker på hur illa djur behandlas innan de ska bli mat. Vad ni än säger för dåligt om vegetarianer eller vegetarianismen så vet jag att jag kan komma med motargument för att motbevisa det ni säger. Det finns absolut ingenting dåligt med att vara vegetarian. Alla miljövetare och hälsomänniskor säger att man ska äta vegetariskt minst en gång i veckan för att det hjälper till att värna om miljön. Jag äter vegetariskt 7 dagar i veckan. Jag ser det som att jag räddar oskyldiga djurs liv samtidigt som jag är bra för miljön. Jag är faktiskt extremt stolt över att vara vegetarian. Tummen upp för grönsaker.

SALEM AL FAKIR

Här är (om nån orkar läsa) mitt hyllningstal till världens bästa Salem Al Fakir; (JAG VET ATT INLÄGGET ÄR I OLIKA TYPSNITT, MEN JAG VETTEFAN VAD SOM HÄNDE)
-
"Jag skulle vilja börja med att alla härinne blundar. Tänk er att ni, följt av en stor folkmassa, går in och äntrar en stor sal, som är helt kolsvart. Ni sätter er sedan ner i en mjuk stol. Fortfarande helt kolsvart. Rummet fylls med spänning och förväntan. Ni känner er lyckliga och förväntansfulla över vad som snart kommer att ske. Ni hör fnitter, människor som viskar och till slut hör ni även fotsteg längst fram i salen. Allting blir sedan helt tyst. Och helt plötsligt lyses hela scenen längst fram i salen upp och där framme står minst 50 människor med varsit instrument i famnen. Och längst fram på scenen sitter en smal kille med glasögon och stort, ruffsigt, lockigt hår framför ett stort svart piano.

-

Ni kan nu öppna ögonen. Kan ni gissa vem denna kille var? Killen var Salem al Fakir. Och det ni nyss har fått höra är början på det bästa minnet jag har och den bästa upplevelsen jag någonsin har varit med om, en konsert med Salem al Fakir och Sveriges Radios symfoniorkester i Berwaldhallen.
-
Salem är min absoluta favoritartist och har varit det så länge jag kan minnas. Men varför är han det egentligen? Jo, just för att han inte bara är bra musik för mig. Han är inte bara några textrader, noter och en underbar röst. Han som artist representerar kärlek för mig. Han har hjälp mig ur de allra svåraste stunderna i mitt liv och hans texter och musik har givit mig hopp och gjort mig lycklig när jag som minst trodde att jag kunde bli det. Det kan låta löjligt för er andra att någon jag inte ens känner kan göra något sådant betydelsefullt. Men varje gång jag lyssnar på honom så ler jag och känner att vad som än gör mig ledsen just i den stunden, så spelar det inte längre någon roll. För varje gång jag sätter på en låt av honom så tas jag tillbaka till den där kvällen när jag satt i Berwaldhallen och hade typ det största leendet någonsin.

-

Men varför är Salem som artist så himla bra då? Den största anledningen till varför jag verkligen avgudar honom som artist är för att varje gång han syns på TV eller på bild så ler han så förskräckligt mycket. Hans leende utstrålar en väldigt speciell värme och lycka och när han ler så smittar det av sig så himla mycket. Man märker att han inte gör och arbetar med musik för att bli känd, utan för att han verkligen älskar det. Och det är ju så det ska vara.
-
När jag lämnade Salem, konserten och Berwaldhallen den där kvällen så var jag faktiskt fruktansvärt ledsen. Dels för att den bästa upplevelsen jag varit med om var över men också för att jag inte visste hur lång tid det skulle ta innan jag skulle få sitta på exakt samma ställe och se exakt samma underbara artist igen. Samtidigt var jag dock självklart världens lyckligaste. Och jag vill inte bara genom det här talet tacka Salem för att han är världens b ästa artist och för att han gör helt sjukt bra musik, utan också för att han har skapat minnen hos mig som får mig att bli lycklig. Och vare sig jag är 80 år eller om jag helt plötsligt av någon anledning skulle sluta tycka om honom, så kommer han och hans musik ändå ha en väldigt speciell betydelse för mig och en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

-

TACK FÖR MIG!"

-

Jag fick faktiskt MVG- på det! Konstigt nog får jag nästan alltid bra betyg på muntliga grejer fast det är det jag HATAR mest av allt. Tycker själv att jag är jättedålig och jag blir jättenervös och så. Men ja, min lärare beskrev mitt tal som väldigt fint och känslosamt, väldisponerat med en intresseväckande inledning. Jag är väldigt nöjd. Och jag önskar mer än något annat att Salem själv visste hur mycket han under dessa åren betytt för mig. Måste kännas helt knäppt att man kan påverka andras liv såpass mycket som han påverkat mitt? Eller hur?



MIN HEMSKA DAAAAAAAG

HEEEEJ! Jag kom precis hem från skolan... Herreguuuud vilken dag. Börjar dagen 8.30 med två lektioner, sen lunch, sitter själv eftersom alla andra går till matsalen och jag behövde plugga, lektion - har muntlig redovisning, bajshåltimme, lektion - har mitt hyllningstal om Salem, lektion och 18.30 så började vår "Rockkonsert". Vi spelade upp låtar som vi tränat på på musiken i skolan, min grupp och jag spelade Rolling in the deep - Adele och Respect - Aretha Franklin. Det gick bra, dock spelade jag fel typ hela tiden men ah... Jag kan ju inte spela piano egentligen. Nu är jag dödstrött, helt slut. Tur att vi har lov nu!! Ska dock kolla på fotbollen imorrn när min klassis ska spela! Ska bli kuuul.
-

JAG GILLAREN

-
Jag gillar ju Bruno Mars. Lite grann. Och jag bara älskar den här låten. Något som jag dock har kommit på är att hans texter är fett konstiga? Som i den här låten och i "Marry you". Skitkonstigt.... "Is it the look in your eyes or is it this dancing juice"? "chilling in my snuggie, click to MTV so they can teach me how to dougie"? Alltså, va?

ROLLING IN THE DEEP

-
Här är en bild på mig och gullisullis från 50dagars. Just nu pluggar jag religion, vilket suger, men det kanske ni fattade. Jag slutade 10.45 idag, hämtade ut mitt H&M paket med min bikini och den satt som en smäck! Så den behåller jag. Skitfin verkligen. Ni behöver nog inte se bild eftersom alla typ säkert redan vet hur den ser ut?

ONÖDIGT SVAMMEL

Har precis städat hela lägenheten, alltså dammsugit. Jag har inte så mycket saker att torka och damma av just nu eftersom min lägenhet numera är halvtom. Soffan, stora bordet, lilla bordet och fåtöljen är veck. Skönt som fan! Slipper göra allt i sista sekunden plus att det är supersmidigt att städa numera haha... Puss på er.
-

SOMMARKÄNSLOR

Här är mina nya fina sommartoppar från Lindex. Den blommiga kostar 199 kr och den vita 249 kr.
-

THE LOVE OF MY LIFE

-

Idag har jag och min  varit tillsammans i 27 månader, 2 år och 3 månader. Vet inte hur jag ska kunna beskriva min lycka på bästa sätt, men du ska veta, att jag älskar dig mer än någonsin.


MÅNDAGSBEKYMMER

Hej på er. Slutade 10.30 idag, hade prov, gick skit. Men aja. Tröstshoppade två urfina toppar på Lindex efteråt plus att min bikini har kommit så ska gå och hämta den lite senare. Ni ska få se bilder på de lite senare! Så, vad ska ni göra idag?
-

VÅRVÅRVÅR

Blir så otroligt jävla glad över att det är sånt underbart VÄDER ute! I och med att våren kommer så blir jag alltid på bättre humör. Faller in i någon sorts undermedveten depression under vintern men såfort det blir ljust och man hör fåglarna kvittra så blir jag så himla lycklig. Varje gång jag ser en blomma växa fritt i ett dike ler jag. Varje gång jag hör fåglar kvittra över mig stannar jag för att titta upp. Varje gång solen skiner starkt blundar jag och låter solstrålarna värma mitt ansikte. Våren är verkligen min favoritårstid.
-
weheartit.com

KOMMER NI IHÅG..

Paketet jag fick med mitt linne och min tröja? ? Här kommer bilder på de iaf;
En grå glittrig, halvtransparent tröja att ha till leggings och converse. 60 kr på bloppis, men fanns tidigare på H&M för typ 199 kr kanske? En gissning.
Ett linne från Monki, 40 kr på bloppis, 250 kr i butik.

MY DRESSES

JAG ÄLSKAR KLÄNNINGAR. Det är mitt absoluta favoritplagg. Jag älskar att springa runt med små söta somriga blommiga klänningar under sommaren. Så himla fint. Här kommer några av alla de klänningar min garderob består av;

GÅRDAG/IDAG

HEEEEEJ! Vaknade för en halvtimme sen typ, ganska klar i huvudet. Gårdagen var bra. Jag älskar mina vänner så fruktansvärt mycket, de gör mig verkligen helt sjukt lycklig! Så cred till er. UB sög verkligen. Nästan tomt på folk och dansgolvet var inte ens öppet fast klockan var 11 typ? Jag gick hem med Felix istället, vi åt pizza och somnade i varandras armar. SÅ slutar en lyckad kväll. Jag älskar verkligen min Felix. Nu ska vi båda åka till Enköping och fira min mamma och min syster! Sen kommer också han som ska köpa min dator. Hoppas ni hade en bra dag igår? Puss

CONVERSE IN MY HEART

-

EXAKT såna här ljusgula converse vill jag ha! Jag tycker det är mycket finare än de skrikgula conversen, eftersom jag egentligen inte tycker om gult speciellt mycket. Men dessa - to die for, typ. Jag har sen innan låga vita, låga röda, låga mörkblåa, låga lila och höga svarta. Men i USA ska jag fanimej inhandla ljusgula och svarta låga. Gärna vita höga också. Bild; hanna&john.


TYP 50 DAGAR KVAR!

50dagarsfest idagrå. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Det är alltid det största problemet. Den röda tråden i min garberob är - SLAPPT. Jag har aldrig accessoarer av något slag, det är inte jag riktigt. Jag använder i 9.9/10 fall leggings och oftast bara en längre tröja till det och converse. Jag kör på lite "less is more". Jag orkar inte vara överklädd och ha hundra saker på mig samtidigt. Men det jag ville komma till; eftersom jag har en sån jävla slapp garderob med typ inga speciella, mer festliga klänningar och så, vad fan har man på sig då?
-

TORSDAGSSVAMMEL

-
Detta har jag på mig idag, min favoritkofta från H&M, magkort linne från H&M och midjehöga jeans från Veromoda. Fick ett samtal efter att jag slutat om att någon vill köpa min minipc! 2100 kr rikare, cashing. Ringde även banken med frågan om hur jag meddelar skatteverket vilket konto de ska sätta in mina deklarationspengar på. Vuxen jag känner mig, haha.

VAD TROR NI OM DETTA?

-

Nån av dessa färger blire när jag ska färga. Alltså jag kommer visa upp en av dessa bilder hos frisören. Riktigt riktigt mörkbrunt eller brunt med varma röda toner? Alltså jag brukar färga mörkbrunt med röda skiftningar, men det har jag tröttnat på. Så nu blire antingen bara mörkbrunt eller bara rött. ALLTSÅ DET RÖÖÖÖÖDA E JU SÅ FRUKTANSVÄRT FIIIINT.


BRUNO MARS

Jag har en superliten crush på Bruno Mars. Alltså jag lyssnar egentligen inte på sån där hype:ad musik som spelas om och om igen på radion, det är inte min grej. Men jag har fastnat för dessa låtar;
-
Bruno Mars – Grenade - Acoustic
Bruno Mars – Marry You
-
SJUKT JÄVLA BRA! Speciellt den akustiska, fyfan vad vacker. Fast den andra är fett jävla awesome den med.

BRA DAG

Kom precis hem från Specsavers, 5 mins linskoll. Linserna är skitbra!!!! Endagars linser, -0.75 på höger och -0.25 på vänster, plus att jag har ett brytningsfel på vänsteröga också. Men seriöst, sån jävla frihet att se ALLT klart utan att behöva kisa och gå runt med huvudvärk varenda dag. Precis innan jag skulle gå plinga det på dörren, visade sig att jag fått ett paket. Öppnade det såfort jag kom hem och däri låg mitt Acne-inspirerade linne från Monki och min grå/glittriga tröja från H&M!! SÅ JÄVLA SNYGGAAA!!! Linnet kan man ha som klänning och topp, skitsnyggt halvtransperent och finfint mönster. Den gråglittriga tröjan har jag länge velat ha men den finns inte längre i butik. Den är kortare fram och går långt under rumpan, vilket betyder att tröjan + svarta leggings (alternativt genomskinliga strumpbyxor) och vita converse = AAAAWEEESOOOOMMMMMEEEE! Shit vad jag är nöjd, och båda fick jag för 100 spänn tillsammans. Alltså jag är helt hysterisk! Haha

SHOPPINGFEBER

Klickade just hem en bikini (jag vet jag är crazy). Jag har nämligen "vuxit ur" mina andra överdelar. Men jag kan ju inte bara köpa nya bikiniöverdelar eftersom de inte matchar underdelarna..... Fan vad jobbigt att ha olika storlekar på bikinidelarna?!?! Här ären iaf;
-
-
Jag är medveten om att halva Sveriges tjejer kommer glida runt i den här i sommar men jag bryr mig inte. Den var alldeles för söt för att bry sig.

MÖNSTER

Jag diggar mönster. Det är fint. Och nu består min garderob av mycket sånt. Eller iaf min klädstång som innehåller "aktuella" kläder eller vad fan man ska säga. Kläder jag använder mycket just nu alltså. Från vänster: Ett fodral med galet mönster, den mångfärgade saken är en apmysig kofta jag fyndade på H&M:s rea, tyget med solrosor är en klänning, efter det hänger en klänning och en kofta i samma mönster (fint om man har koftan över klänningen tänkte jag... Eller inte), den randiga saken är en galet snygg herrtröja från Weekday och den svartvita, snöleopardmönstrade (något sånt?) är en superfin kavaj (SOM NU KOSTAR 99KR PÅ HM.COM!!!!) I LIKE.

MINIBLOPPIS

En klänning från Nelly.com (som jag aldrig använt pågrund av att den är lite för liten för mig). Den är i storlek 38 (snarare en 36a, men passar också en 34a) och nypris var 599 kr, men jag säljer den för 250 kr + eventuell frakt.
-
En stor mysig tröja i XL, använd typ 1-2 gånger. Säljer för 100 kr + eventuell frakt.
-
Kjol i storlek 36 från Gina Tricot, 80 kr + eventuell frakt.
-
VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR!!! Måste sälja de för jag kan inte gå i dem, jag kan verkligen inte gå i klackskor :( Så jävla synd för detta är mina drömskor... 13 cm klack plus typ 4 cm platå. Från Nelly.com, säljer de för 230 kr + eventuell frakt.
-
Skulle även lägga upp en supersöt blommig klänning men internet vill inte samarbeta, så det får bli de här grejerna sålänge! Kommer mer så småningom. MAILA MIG PÅ [email protected] OM NI ÄR INTRESSERADE.

PENGAR MAKES ME HAPPY

Fick post idag (det är faktiskt ovanligt), och brevet var från Coop. Aha, tänkte jag, jag fattade ingenting. Jag jobbade där förut, från när det öppnade till september ungefär. Men vet ni vad det var? JAG FÅR 2000 KR TILLBAKA!!!!! Wiiiiiiiiie! Ännu mer pengar till USA :D shitshitshit, jag är typ överlycklig! Jag som trodde jag skulle få leva på vatten&bröd resten av månaden, nu slipper jag leva utan en enda krona tills jag tar studenten :D tror jag ska använda lite av pengarna till att fylla i min tatuering som har bleknat lite. Eller så gör jag en ny!
-

LUNCHTIME

Hejheeeeej. Nu sitter jag och äter på Suddens med Malin, Johanna och Anna. Börjar om 45 min. Idag skiter jag i mina två sista lektioner eftersom jag har så himla mycket plugg. SvC tal, NkB prov och EuA redovisning inom den närmsta veckan. LET'S DO THIIIIIIS! I H&M paket jag fick igår låg det dom där två klänningarna för 129 kr (ni vet?) som förövrigt var helt perfekta, ett urgulligt halvtransparent linne med virkad "krage", en ceriserosa spetstopp, en helt perfekt vanlig svart väska med flätade detaljer att ha plånboken, telefonen och nyklarna i, ett par rosa träningsshorts och så min otroligt fina studentklänning. Fick även Topshop-paketet som innehöll de där superfina klänningarna. Båda var jättebra, förutom kanske liiiiiiiiiite korta men det funkar ändå! Jag är ju inte speciellt bekväm med att ha klänningar som är lite för korta utan tights under. Men men, som sagt, det funkade! :))) Kan visa bilder sen någon gång. Puss&kram

ÄR SÅ JÄVLA ARG OCH BESVIKEN

Var och hämtade mitt paket på H&M! Finfina grejer, jäääävlar vad jag är nöjd. Kan visa sen! FÖRRESTEN!!! Jag får pengar av världens bästa föräldrar för att kunna gå på 50-dagars!! JAAAA!!!! Jag behöver verkligen "släppa lös" lite efter allt som hänt på sistone och efter all skitplugg i skolan. JAAAAAAAA!!! :D :D
-

KÖPA MINIPC?

HEEEEJ. Jag tänkte bara fråga, vill någon köpa en ASUS 10" minipc, helt oanvänd? Jag köpte den men har aldrig använt den för att jag ca två veckor senare blev ägare till en Macbook pro. Priset är 2600 kr (nypris 3900 kr) och ett datorfodral för 300 kr medföljer :)

CLOTHES

Jag fick en avi idag!! TOPSHOP-KLÄNNINGARNA KANSKE?! Åh, jag är lycklig! Spännande att man inte vet vad det är haha.. Kan vara H&M-kläderna som jag beställde också. Eller ett acne-inspirerat linne och en grå/glittrig tröja jag fyndade på bloppis för 100 kr sammanlagt. Who knows? .. Glömde förresten bort att berätta att jag FYNDADE en bohemisk/indian/mönstrad väska och glittriga genomskinliga strumpisar för nån dag sen. Och varför var det ett fynd dåra? FÖR DE VA GRATIS! Hittade de när jag städade mina garderober i Enköping. SCORE! Kan visa bilder sen. Pussis
-

LIVEUPDATE

Uppdaterar live från PA-redovisningarna. Mycket intressant. Ska sitta här en halvtimme till sen så äre LUUUUNCH. Slutar halv fem, TAGGA!
-

ALLTSÅ HAHA

Sätt på femman och kolla på Total Blackout!!!!!!!!! SÅ JÄVLA ROLIGT ATT JAG DÖR HAHAHAHA!!!!111

3 KORTA ÅR

Alltså jag hittade min gamla blogg som jag skrev i 2008, alltså när jag precis skulle flytta hemifrån. Fyfan vilken liten skitunge jag var! Jag blev helt jävla chockad när jag läste haha? Om jag hade läst bloggen och inte hade en aning om vem som skrivit hade jag aldrig trott att det var jag. Fyfan vad jag har ändrats på bara de här tre åren i gymnasiet. Jag har mognat något fruktansvärt. Jag är så otroligt glad att jag gjorde valet att flytta hit, för det har hjälpt mig på traven så himla mycket. Att flytta hemifrån när man är 16 är ingen lek direkt. Men det har hjälpt mig att bland annat bli mer självständig och starkare som person. Har varit med om så mycket de här tre åren. Skaffat vänner, tappat vänner, funnit världens finaste själar i vänner jag trodde jag redan kände. Jag har funnit min pojkvän, som jag ska flytta ihop med efter studenten. Jag har bott i en egen lägenhet i 2 år. Jag har hunnit göra så himla mycket. Både bra saker och dåliga. Trots allt, är jag så himla tacksam. Extremt tacksam.
-
- tagen i början av 2009                                     NU - tagen för bara nån månad sen

JAGÄRTRÖTTIS

Nattplugg here i come! Nu jävlar ska den där jävla SHB-inlämningen bli jävligt klar. Orkar inte med den mer. 07.59 imorgonbitti = deadline, så nu köööööör vi. SOVGOTT ALLIHOPA. Sov lite för mig också.
-
Love you weirdo

NEVER STOP LOVING

HEEEEEJ ALLA MINA BLOGGLÄSARE <3 <3 <3 hur mår ni? Jag mår bra. Jag fick skjuts till Strängnäs av min kära vän, kom dock på att jag glömde mat som jag skulle ta med mig hemma i frysen. Skulle ju göra veggbiffar med fetaost i. Gott. Men nej. Jag kollar på Fenomen nu. Äter Ikeachoklad som kostade 5 kr. Billigt är gott. Men nej. Dessa smakade skit. Jag älskar förresten weheartit.com. Hittade denna fina bild
-

I HEART YOU

-
Familj, vänner och allt annat jag älskar.
Every step i take is for you

SÖNDAGSÅNGEST

Hej och godmorron. Eller ah, jag vaknade vid 11. Fett sköööönt. Jag orkar inte med att det är söndag, vill ha minst en helg till nu på en gång. Jag är typ asnervös inför PA-redovisningen på tisdag. Jag köpte godis så att folk skulle vilja komma till mig och mitt bord, men nu har jag ätit upp allt.. Nu kommer jag sitta vid mitt bord, helt lonely. Kul.. Aja, har SHB-inlämning imorrn och SVC-hyllningstal på onsdag. Let's do thiiiiiiiiiis

I DON'T WANT TOOOOO

FÖRRESTEN, jag får typ 1300 kr tillbaka av den skatt jag betalat! Jag behöver varenda krona! De ska spenderas på somriga plagg från Forever21 och svalkande takeaway-kaffe från Starbucks i soliga USA. Just nu sitter jag och klickar mig runt på arbetsförmedlingens hemsida. Att man redan är så jävla gammal att man måste göra sånt. Låt istället livet flyta på utan bekymmer. Jag orkar inte med det liv som kommer efter studenten. Varför ska allt vara så överdrivet svårt? Jag bugar åt de treor som redan lyckats få ett jobb (som inte varar mer än tre veckor).
-

22.43

-
Ikea var helt jävla tomt. Och det var visst bara 50% idag, 80% imorrn. Synd för de som tänkt "åh då ska jag fynda på Ikea", för imorrn finns det INGET kvar vill jag lova. Jag kom hem med 2 "vikbara" skärbrädor, en i rött och en i turkost, 4 stycken helt vanliga genomskinliga ljuslyktor och sedan en grå besticklåda. Men men jag har haft en väldigt bra dag förövrigt, vi handlade också och sedan åkte vi hem och gjorde pizza så jag kom hem för en timme sen ungefär. Har ätit pizza till middag och lunch idag plus att jag åt pizza till middag igår... Woops. Tur att jag har världens bästa ämnesomsättning. Hejrå

SATURDAY

Började dagen med att baka scones, smarrigt som fan! Typ vid fyra så ska jag hämta min syster och hennes små änglar så ska vi åka till Västerås för att handla på Ikeas massiva rea. Typ 80%?! De ska byta lokal. Inget speciellt som jag ska ha men typ stekspadar, skärbrädor och sånt där skulle ju sitta fint. Vet att jag borde handla sånt när jag fått nästa lägenhet men om det är 80% måste man ju passa på?! Typ gratis ju.
Random bild, weheartit.com

FREDAGSMORGON

Hej allihooooopa, vad gör ni? Jag packar. Ska ju till Enköping, åker med halv 5 bussen. Nu har jag i en av världens bästa hårinpackningar för mitt hår och ska även rensa lägenheten lite. Fan vad pinsamt förut, jag skulle säga hejdå till Felix och så kommer mina grannar ut, så jag springer in (haha). De ville tydligen kolla på lägenheten och sa att de skulle bort så de behövde verkligen titta på den nu. Men jag var ju nyvaken, oduschad plus att lägenheten ser ut som SKIT!! Flyttlådor överallt, disk, underkläder och kläder utspridda över lägenheten typ haha. Klart jag inte ville att de skulle komma in? Men de gav sig typ inte haha :S så jag fick be Felix att säga åt dem. Tillsut gav de upp haha... Vafan skulle jag gömma mig på toan eller?! Aja. Jag vill iaf ha det här halsbandet;

NATTINLÄGG

Nu är projektarbetet inskickat :((( ta livet av mig... Usch. FYFAN!!!! Jag dör hellre än att hon ska läsa det jag skrivit. Mitt projektarbete handlar om behandlingsmetoder för depression, en jämförelse mellan KBT och psykofarmaka. Intressant, men skitsvårt. Fick dock ihop 19 sidor vilket jag tycker är perfekt. Hört om såna som skrivit typ uppemot 30-40 sidor, det är ju för mycket. Jag skulle slita av mig håret om jag var lärare. Grejen är ju att betyget grundar ju inte sig på hur mycket man skrivit, utan innehållet... Borde man lärt sig eftersom lärarna tjatar om det varenda jävla dag. Jaja, imorgon bär det iaf av till Enköpiiiing. MIN MOBIL KOMMER ALDRIG!!!! Jag som trodde den skulle ha kommit lagom till den här helgen men icke. Jag längtar efter den så mycket... Jag vet inte vad som händer i helgen förutom att jag måste hämta min lillebror typ 2 på natten i Västerås. Kul. Känner vilken glädjespridare jag är just nu.
-
-
Jag lägger upp bilder på mig själv när jag inte vet vad annars jag ska lägga upp bilder på. Hah. Dessa är skitgamla. Men vart fan har den där randiga tröjan tagit vägen?!

DETDÄRJÄVLAPROJEKTARBETET

Så jävla segt. Nu sitter jag och pluggar PA igen. Jag som var klar? Icke. Jag har kommit underfund med att jag aldrig kommer att bli klar. Det finns alltid något som man kan fixa till och göra bättre. Kom förresten på att jag nog inte har råd att gå på treornas 50-dagarsfest... Jag kommer fan inte ens in på UB. Crap. Jag som var fett taggad.

LESSENTJEJJJ

Amen fyfan :( var på en synundersökning idag (som förövrigt kostade 395 kr?!?! Feta rånet) och jag fick reda på att jag visst har fått sämre syn :( helvete, vad jag är ledsen för det. Jag hade gått ned med 0.25, alltså från -0.25 till -0.50 på vänster öga och sen tror jag hon sa att mitt brytningsfel hade försämrats på mitt högra öga. Jättekul, verkligen... Jag ska få hem endagslinser och testa det och se hur det är. Förhoppningsvis kommer jag att trivas bättre med det än månadslinser. För er som inte fattar 0.25 skiten och så, så äre så att jag överlever utan linser, alltså jag kan gå ut på stan utan att gå in i en bil. MEN jag ser tex knappt vad som står på tavlan när jag sitter i klassrummet och kan exempelvis inte urskilja ansikten om de inte är typ 5 meter framför mig. Så jag dör inte utan linser, bara det att jag får väldigt ont i huvudet och det är väldigt jobbigt att se blurrigt vart jag än går.
-
-
weheartit.com

STICK VA

Jag bryr mig inte om hur många som läser min blogg för den är egentligen till för mig själv och för att jag ska kunna se tillbaka och läsa detta när jag är typ 50 år. Men kom igen, ändå. Ett 40-tal läsare men inte EN ENDA kommentar? Svinkul, verkligen! Gå och läs någon annans blogg istället.
-
TUMMEN UPP, eller inte.

DU ÄR FANTASTISK

-
Hon är sån jävla kontroll på sin röst. Lyssna liksom, hon är bättre live! Det är det inte många som är. Hon är en otrolig talang , jag typ avgudar henne. Alla låtar på hennes senaste skiva "21" är grymma.

I <3 DRESSES

Jag kunde inte hålla mig ifrån att beställa två klänningar tills min utlandsresa i sommar. Jag längtar så galet mycket!! Vi kommer flyga ner till Miami, vara där en/två dagar (i think?) för att sedan kliva på kryssningsbåten och ut i Karibien. Efter 8 dagar med sol&värme så kommer vi att bila i USA och bland annat besöka Niagarafallen och New York. I två veckor kommer vi vara i USA. Jag har varit utomlands väldigt, väldigt mycket men jag tror att den här resan kommer toppa alla tillsammans. Min dröm har varit att besöka New York och nu går den i uppfyllelse. Jag höll på att tacka nej, eller ja, jag tackade nej. Just för att jag trodde att jag inte skulle klara av att vara ifrån Felix i 3 veckor. Men sen kom jag på att det här är en once-in-a-lifetime-upplevelse som jag inte vill missa. Då skulle jag nog ångrat mig för resten av mitt liv. Här är klänningarna iaf, skriker typ ANNAANNAANNAANNA;

THE NOTEBOOK

Existerar sån här kärlek som i den här filmen? Villkorslös, ständig kärlek som varar för evigt. Jag älskar den här filmen men jag undviker att titta på den för jag får sån ångest. Deras kärlek är för vacker.
-

BILLSBILLSBILLS

Nu ska jag betala räkningar :(((( Jag hatar Veckorevyn. "Beställ kläder från Nelly och få 3 tidningar gratis!". Fick tre tidningar, tack för det, men sen fortsatte de rulla på och så fick jag feta avi:n som jag inte har råd att betala. Usch sånt hatar jag.
-
Kolla förresten vilken söt klänning

TURNING TABLES

JAG ÄR KLAR MED PROJEKTARBETET!!!!!!!!!!!!!!!! Finally, jag är så glaaaaaaaaad!!! Nu får jag lust att shoppa för att jag är så lycklig (haha), synd att plånboken sviker. Har dock skrivit en liten shoppinglista som ska komma till användning när jag har pengar igen:
  • Ryggsäckar, en svart och en ljusbrun
  • Ljusgula och svarta låga converse
  • BASKLÄDER I MÄNGDER!!! Massa fina färger
  • En röd, "mellanlång" kjol som ska sitta i midjan och gå ner till halva låret ungefär
  • Höga jeansshorts som sitter ganska tight
  • Ljusa, slitna jeans
  • Vit kavaj
  • Snygga, billiga tygpåsar
By the way, lyssna på Adele - Turning tables. FIIIIIIIIIINT!

UPPSALA?

Hej hopp på er! NU pluggar jag PA, ska ju vara inlämnat på fredag. Har liiiite panik, men det ordnar sig. Förresten, Malmö-planerna slängde jag nyss i sopkorgen, fråga mig inte varför. Ibland händer saker som gör att man inte vill kompromissa längre och ge efter för andras önskningar. Man ger och ger, men får ingenting tillbaka. Funderar starkt på Uppsala alltså. Väldigt mysig stad samtidigt som den är ganska stor. Och om jag vill plugga vid Uppsalas universitet så bor jag inte långt ifrån. Plus att det bara är en timmes bussresa hem till Enköping vilket gör att om jag får jobb så kan jag pendla utan problem tills en lägenhet är fixad. Undra varför jag inte tänkt på det stället förut?
-

DRESSES

Haha vet ni vad? När jag skulle packa ner alla mina vinterkläder i en påse så hängde en vit, stickad kofta längst bak under alla tjocka dunjackor. En VIT STICKAD kofta. Vitt och stickat är ju typ DÖÖÖÖÖSNYYYYYGGT och under hela tiden jag gått och haft lite småpanik att jag inte hittat något vitt och stickat och gråtit för att plånboken är tom så har en sådan drömkofta hängt där, helt ensam, under dessa två år jag bott här. Utan att jag haft en endaste aning. Glaaaadtjejjjjj. Och sen! Jag gjorde feta kapet. Jag ska ju som sagt (vad jag tjatar) åka på kryssning i Karibien och åka runt lite i USA i sommar, och då kommer det ju va snorvarmt. Vad behöver man då? KLÄNNINGAR! Så jag fyndade lite på H&M.com ;
129 kr styck på rean! KAAAP. Jag, som egentligen är en 36:a, tog strl 34 just för att jag provat 36:an i butik och den sitter som en soppsäck på mig. Så 34 blir nog super.

SVALA

Nu är jag hemma hos Felix, ska plugga. Hade jag tänkt iaf... Kommer säkert inte bli så, men aja, jag har iaf försökt isåfall. Tanken som räknas? FÖRRESTEN, kikade runt på lite bloggar typ igår och då hittade jag denna bild:
-
-
DÅ FICK JAG FETA IDÉN. Jag älskade denna formen på en fågel. Tatueringsmaterial? Hell yeah. Jag funderar på att ha denna formen istället för den i ett inlägg längre ner. Och istället för på handleden ha den på sidan, vid revbenen, under bh-bandet. Frågan är bara: ska den vara ifylld? Med färg? Isåfall kan jag inte ha en svala för de är ju svarta. Och jag vill inte ha en ifylld, svart svala. Näej.

VREDE, TYP

Usch och fy och blä. Jag skriver ett CV nu, eller aah, ett CV inbakat med ett personligt brev. Att endast skriva upp mina meriter blir ju typ en rad....... Så det funkar ju inte. Men ja, nu jävlar är jag igång. Jag hatar tanken på framtiden. Varför? Jo för att det jag är säker på är att jag vill få ut så mycket av min framtid som jag bara kan och att allt ska vara en äventyr och att jag ska ha så himla kul. Det jag inte vet är hur jag ska uppnå detta. JAG HATAR ATT PLANERA. Jag vill så jävla gärna ta studenten, men vad händer efter då? Jag vet vad jag vill, men hur ska jag uppnå det? Hur ska jag kunna få vara med om allt jag vill vara med om? Vart ska jag flytta för att vara säker på att mitt sabbatsår kommer bli underbart? Vart ska man söka jobb? Hur ska man kunna söka jobb nu när man inte ens vet vart man vill bo? Så många frågor, alldeles för få svar. I haaate it. Hejdå // surtjej_92

THE LITTLE THINGS

Kommer ni ihåg inlägget jag gjorde där jag nedstämt berättade att jag inte är EXTRA bra på någonting? Jag har kommit på en sak. Jag är bra på att älska alla småsaker i livet. Jag är jävligt bra på att uppskatta små saker i vardagen som ingen annan skulle bry sig om. Jag njuter av dessa saker mer än vad jag gör av de mest uppenbara. Och jag ser det som en gåva. Medan jag är lycklig och ler över världens minsta lilla grej så säger någon annan "äh skitsamma". Medan jag uppskattar de små sakerna i livet passerar någon förbi de utan att ens tänka på de. Medan en liten sak som ingen annan lägger märke till gör mig mig lycklig så är någon annan inte det. Just för att de inte tänker på de där viktiga småsakerna som ibland kan förgylla ens vardag.
-

STRÄNGNÄS

Nu är jag hemma i Strängnäs igen. Idag har jag sjungit Eric Saade låtar, pusslat, spelat Uno, lekt kurragömma, tagit roliga bilder i Photobooth och kollat på Shrek med världens finaste småbarn. Lilla Felicia klämde sin tå i dörren när vi lekte så jag hjälpte henne lägga is på foten, så när vi skulle säga hejdå sa hon "tack Anna för att du hjälpte mig när jag hade ont", så himla söt. Sen sa hon också "åker du bara för att du inte vill vara med oss?", då dog jag typ lite. Fick skuldkänslor när jag åkte för att hon trodde det.. Älskar dem så himla mycket. Nu ska jag packa ner vinterkläder i en låda och kl 18 så ska jag träffa min pojkis, vi har inte sets sen 11 igår och jag typ längtar ihjäl mig!!!! Hur fan ska jag överleva 3 veckors semester i sommar utan honom? :(
-
-
Hahahaha. Finns så många fler mer hemska bilder, men jag har de för mig själv istället... Lika bra så.

BABYSITTER

Idag är jag barnvakt åt min systers döttrar medan hon och mamma är och shoppar i Västerås. Vi har haft superkul. Först badade de med färgkritor, mat, sen en en glass för att de varit så duktiga och nu sitter de och tittar på Shrek. Känner mig duttig. Lite smågalna vid matbordet. Jag sa "Ni får en glass efter maten om ni äter upp och är duktiga". Några sekunder senare så leker de och kastar runt mat, haha. Då säger jag "men nu får ni ju ingen glass, nu är ni ju inte duktiga" och då säger Felicia "om jag får en glass är jag din bästavän". Hahahahaha.
-

A PICTURE-STORY

"Men kom igen nu, vi ska ta en bild, ge mig en puss!!!!"
 
-
 
"Sådääär ja, så ska det se ut"
 
-
 
 
"Men sätt dig upp, vi är inte klara!!"

TAKE IT ALL



Still, how can you walk away from all my tears?

'



Don't give up, the beginning is always the hardest.

 

 



RSS 2.0