helt jävla underbart!

hihihihihi, goda nyheter denna underbara fredag. MVG på svenska nationella talet! och jag som har scenskräck och hatar att prata framför folk. jag var så jävla nervös och skakade så himla mycket. det gick lite för fort också, 4.15 minuter (skulle egentligen vara kring 5) men det gick ändå!
JAK E LICKLI CHEY NUE.
-


heeeeelvete typ

historiauppsatshelvetet is killing me! aaaaahhhhh, jag dör. fick nellykläderna jag beställde. den finaste klänningen som jag ville ha fick jag inte för den var tydligen slut (VADFAN). nyårsklänningen gör att jag inte ser ut att ha några som helst former, skorna är SKYHÖGA och jag ramlar såfort jag tar ett enda litet steg och jeansen satt perfekt. 1/4 blev alltså bra. toppen.......

then and now (långt inlägg)

Det här är jag i början av januari och typ i mitten av 2009. inte alls länge sen, jag vet. men jag har ändrats så sjukt mycket som person. om jag tänker tillbaka på vem jag var då, precis i början av 2009, nästan två år sen, så minns jag nästan ingenting. i bakgrunden på de två första bilderna ser man iaf en del av mitt rum på rogge som jag bodde i innan jag flyttade till eget. där har jag dock mycket minnen, extremt mycket minnen. många bra, ett flertal dåliga. men jag utvecklades så sjukt mycket som person under det året jag bodde där.
-
jag tittade igenom min bilddagbok igår som jag inte använder längre, på bilder typ ett två år tillbaka. i ettan. jag kände inte igen mig själv och fattade inte att det var jag som skrivit allt det jag en gång skrev. var det ens jag liksom? jag kände inte alls igen mig. jag var mycket närmare människor i t.ex. klassen som jag inte är längre och jag mådde dåligt väldigt mycket. väldigt många sorgsna texter och bilder. och det gör mig faktiskt lite ledsen att veta att jag kände så, fast det faktiskt var ett av mina bästa år i hela mitt liv. första året på gymnasiet. nya möjligheter och extremt mycket nya vänner. som jag inte längre har, känns det som. vad beror det på egentligen? att man inte pratar lika mycket längre och på så sätt glidit ifrån varann? att man inte passade tillsammans och bara gled isär? ja, jag vet inte. jobbigt är det i alla fall.
Och så nu. att bo ensam är både ett av det bästa och ett av de sämsta beslut jag tagit. ett av det bästa just för att jag är en sån person som behöver vara ensam. jag älskar att vara ensam. jag känner inte att jag alltid måste ha människor omkring mig för att vara glad. ett av det sämsta just för att jag på så sätt glidit ifrån så många människor bara för att man inte ses lika mycket. men jag försöker. och ni vet exakt vilka ni är som jag fortfarande vill ha i mitt liv. erika, carro, christine. speciellt ni tre. jag vet inte om ni läser min blogg men SPECIELLT ni tre ska veta att jag älskar er så sjukt mycket och jag vill aldrig någonsin att ni ska försvinna från mig. jag försöker så himla mycket att höra av mig så mycket som jag bara kan till er och jag hoppas att jag visar att ni är en del av mig. sen finns det självklart många andra som jag inte vill förlora, men man kan inte alltid få som man vill. (johanna och sandra, ni kan också väldigt gärna få vara mina kooompisaaar förevigt)
-
nu, 2010, är jag glad. skolan drar ner mitt beteende en aning just för att jag kämpar så mycket men inte alltid når ända fram. men sånt får man räkna med. jag har en perfekt pojkvän som jag älskar och som jag alltid kommer ha. det vet jag. och jag vet inte vad jag vore utan honom. visst, att ha ett så seriöst förhållande som vi har har både bringat bra grejer och dåliga. bra just för att vi delar så sann kärlek som det bara går och det är den kärleken som håller mig vid liv. vi har alltid varandra. dåliga just för att man inte kan ägna lika mycket tid åt sina vänner när man har en karl i sitt liv. och inte alla förstår det, bara de som också känt likadant som jag. det är många gånger som jag blivit så ledsen och sårad för att jag inte varit bjuden fast det är människor som jag varit så tajta och tyckt om så mycket som ska göra något. att dom liksom glömt bort mig. speciellt i klassen. vad har hänt? jag fattar inte ett jävla skit. man ska inte behöva kämpa så jävla hårt för att behålla äkta vänner. dom finns ändå alltid där (och det är det jag menar med att jag aldrig vill förlora er tre, E, C, C). och det är sånna vänner, som man kanske inte varenda dag pratar med eller inte alltid träffar, men som man ändå alltid kan prata med och som ändå alltid finns där, som man ska hålla jävligt hårt i. dom andra vännerna som helt plötsligt försvinner när man inte har tid att ses eller skaffar ett förhållande, dom kan få försvinna. dom är inte ens värda att kämpa för. men jag kämpar så himla mycket för att räcka till åt alla. men när jag inte gör det så finns de där få, men så himla bra vännerna som jag har, kvar. och jag är så tacksam för er. jag tackar gud för att jag har er.

helvetesprovet

dagen börjar med att jag råkat ställa klockan på 8.30 istället för 7.30. vaknar dock 7.45, panikslagen. hinner inte tvätta håret. går till skolan med en oljeskalle och skriver ett svenska nationellt prov. sitter i 3 timmar av 5. är nöjd. tycker att det gick förvånandsvärt bra. men man kanske ska hålla tyst innan man sett resultatet..
här är en bild från 2007 tror jag? hade iaf blont hår. i will neeeeeever go down that road again. aldrig mer blont hår alltså. uäk.

du är allt, i love you

 

tis 16 nov 11.57

idag fick jag visa legg på ica när jag köpte redbull. det är 15 års gräns. trodde hon seriöst att jag va 14 eller nåt?! känner mig lite förnedrad.
-
såhär såg jag ut när jag va 15.. tycker själv inte att jag är ett dugg lik.- sminkade mig varenda dag, överdrivet mycket. hade skitful klädstil (tröjan på bilden är dock en sovtröja typ). kortare hår. en fet jävla sne bena?! tuperat hår och ett kilo hårspray varje dag. nu - orkar typ aldrig sminka mig. bättre klädstil. längre hår. mittbena plus att jag inte gör ett skit med håret, inte ens plattar det. haha med facit i hand - då brydde jag mig mer, nu åker jag kickbike och skiter i allt.. typ.

typ lite stressad kanske

HEJ. alltså det verkligen spöregnar ute. vem fan vill gå ut då? jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag känner mig väldigt stressad precis hela tiden. och vad beror det på om inte skolan? äckelskola jag går på alltså. inte en minuts lugn. igår satt jag kalle och linda 4 timmar med en uppgift som ska in idag, från kl 19-23. förutom när vi tog en kort paus och tittade lite på klänningar på nelly.com.. kalle också (y). i alla fall, jag har en redovisning på onsdag i religion på 10 min om sekter, jag har en historiauppsats (med fotnoter!!!!!) på 3000 ord, jag har svenska nationella i 5 timmar på onsdag, jag har projektarbete som jag inte ens börjat på och eftersom vi inte blev klara med uppgiften igår så måste vi sitta med den efter skolan idag också. fun.
-
haha superglad på avslutningen för typ 2 år sen. det är alltså jag med superdupermegaleendet.

drömmarnas stad det e du

stockholm i mitt hjärta. den här låten alltså! älskar refrängen, underbart.

beautiful

den här bilden hittade jag någonstans men minns inte vart. den är så fantastiskt fin. bortse från texten för den borde inte vara där och den betyder inte något i det här sammanhanget men bilden är fantastisk.

skriver av mig och är trött och är förbannad. ha överseende.

skriver ett inlägg lite såhär mitt på natten just för att jag tydligen upprört en läsare som tydligen blev mycket irriterad över tatueringen jag ska göra. tydligen så finns det en annan tjej i strängnäs som redan har en "exakt" likadan fågeltatuering som jag vill göra och nu är det plötsligt förbjudet för mig att göra en likadan. du som kommenterar anonymt, jag har kommit på den här tatueringen alldeles själv. tro det eller ej. jag har ingen aning om vem bruden är och jag känner henne inte. och förresten, a funny thing; bara för att det finns en enda person i hela strängnäs som råkar ha samma idéer som jag har och råkade förverkliga den idén före mig, så får jag inte göra den jag också? saken är den att strängnäs är så eget just på det sättet att saker och ting sprider sig så jävla snabbt. jag kommer säkerligen ses som personen som gjorde det allvarligaste brottet of all times och tatuerade en likadan tatuering fast en annan person i strängnäs redan har en sån. OMG. får säkert betala skadestånd och hela skiten. men som sagt, jag har sett fågeltatueringar på människor hit och dit, på ryggen, i nacken, på handleden, men jag har aldrig sett någon som har en sån som jag vill göra. that's why i picked that spot. och för mig betyder den där tatueringen något. den sätter sig i hjärtat och den betyder något speciellt just för mig.
-
till sist; vad sjuttsingen spelar det för roll att en annan person i just strängnäs råkar ha en tatuering som jag vill ha? vad fan spelar det för roll? ska jag kommentera varje blogg jag ser och bah "öh du, en person som heter johan johansson har redan en sån där tröja". liiiiite jobbigt va?

vad fan ska det stå här?

att nattshoppa på nätet måste ju vara typ det bästa som finns. jag har hittat de mest perfekta skorna idag som jag planerar att ha på nyår. jag är en conversebrud rakt igenom men jag har insett att det är dags att stoppa fötterna i ett par klackskor och faktiskt kunna gå i dem. jag har två par vita, ett par lila, ett par mörkblåa, ett par röda och ett par höga svarta converse och jag har inte nog än. jag ska ha införskaffat mig ett par svarta låga, ett par turkosa, ett par vita höga och ett par ljusrosa innan jag ger mig. men nu vill jag ha dessa. för 299 kr blir de dina.
SÅ JÄVLA EXTREMT BAOTA MEGA FETT JÄVLA EXTREMT BAOTA MEGA SNYGGA!

lite tips bara sådär

jag är i enköping och här finns det inte så mycket att göra så det blir en hemmakväll med nachos, smält ost, pensionärsjävlar och what happen in vegas. rätt mysigt ändå, har inte vart speciellt sugen på att festa på senaste tiden. tänkte i alla fall tipsa om en dunderbra blogg, tattoologist. jag som tycker att tatueringar är så himlans fint och vill ha massor massor så är denna blogg en extremt bra inspirationskälla, men även för dom som inte planerar på att gadda sig så kan man kika in för att titta på riktigt underbart fina bilder. blir lite irriterad för jag har ju tänk att boka tid för min fågel-tattooooo snart men jag är ju bara i enköping på helgerna och det är typ inte öppet då. crap, what to do?
-
här är i alla fall min nästa pärla! till och med felix som inte tycker om tatueringar tyckte att den här va fin (sa han i alla fall..)

vid matbordet

anna: "det är typ massa turkar som hotar med att döda lasermannen hela tiden" pappa: "jaaa, laserturken!" anna: "haha jaaa". några minuter senare - pappa (med utländsk brytning): "jag ska göra kaos med han, ska ta hans efternamn och döda alla med samma efternamn". hahaha vad gör pappa på jobbet egentligen? nog med att han är polis och jobbar med sånt men sitta inne på youtube och titta på laserturken? haha jag diggar honom iaf. pappa <3

tidig morgon

somnade halv ett, vaknade halv åtta. why? småbarn i huset! fast jag klagar inte för jag tycker så mycket om när de är här. felippa tycker det är så roligt när man jagar henne och låtsas vara ett monster genom att låta konstigt och gå på alla fyra. sen ska man göra om den processen x 1278274 gånger vilket gör att man bränt bort så mycket fett att man inte behöver träna på 10 år. felicia är också så söt haha, hon skulle berätta hur elaka dom var på shrek filmen.. "om jag var med i filmen så skulle jag bara sparka dom i rumpan tills dom dog. sen begrava dom jättehårt och sen inte ens lägga blommor på deras grav, bara en massa hår och naglar". haha kan man vara mer random? jag <3 dom.

nattbeställning

den här klänningen kommer från nelly.com och är min blivande pärla. 269 tror jag den kostade, fick 10% rabatt när jag angav rabattkoden "STUDENT" också. toppen! den är riktigt underbar, och prisvärd dessutom. hoppas storlekarna inte är cp, då blir jag sne.

dags för fredagsmyyys

är hemma i enköping nu, sitter bänkad framför tv:n för att kolla på idol. vem hejjar niii påååå? jag hejjar på olleeeee. han e braaaaa. fast idag ska han tydligen sjunga någon låt av the rasmus, det bandet dog väl ut samtidigt som dinosaurierna typ? aja han gör det nog kalas. nu börjar deeeeeet.

strange

vem fan tatuerar en avocado?

i <3 love


filosofiskt värre

hej. jag pluggar. och har det faktiskt ganska kul. vem kunde ana att bondeuppror kunde vara så underhållande? jag gillar nils dacke. kanske bara för att han har ett kult namn. engelbrekt är också ganska tuff. kanske bara för att hans efternamn är likdant som hans förnamn. hej jag heter anna annasson. och det här är min pojkvän felix felixsson, och här är vår unge annafelix annafelixsson. jag har nog ganska tråkigt ändå.

time goes by

kom precis hem från skolan. nu har jag en evighetshåltimme på 4 timmar. rätt skönt ändå, kan sova lite nu eftersom jag tydligen inte får tillräckligt med sömn fast jag lägger mig elva om kvällarna. hade mitt muntliga svenska tal idag och det gick sådär/bra. alltså, varför det gick sådär var för att jag pratade så förjävlarns snabbt och för att jag kunde hela talet utantill men som en trygghetsgrej och för att inte bara stå rakt uppochner och glo så tittade jag ändå i anteckningarna. shame on me.
-
 
här är förresten karln jag e kär i. en rynka hit och dit gör väl inget? dock har han väldigt fräsigt hår för att vara så rynkig. love ya.

booooooooooring

okej, det är typ drygt 30 personer som redan efter 2 dagar läser min blogg. trots det är det bara min pojkvän och min syster som har kommenterat. och vad har det resulterat till? jo, att jag redan tröttnat på att blogga. ingen respons, inga inlägg. så kom igen nuvaaaaa
.
i want YOU to kommentera.

kvällsmordet 2008-07-24

som ni såg i mitt första inlägg så har jag haft ett flertal (snarare en miljard) olika bloggar. jag tröttnar, raderar, skapar ny, tröttnar, raderar. en ond cirkel helt enkelt. men jag hade tydligen sparat ett gammalt blogginlägg från 2008 som jag döpte till "kvällsmordet" och jag kan inte sluta skratta. jag minns det här som igår.

"ååh, jag ryser fortfarande .. jag och min syster sover i samma rum nu när hon är å hälsar på (bara för att vi kollar så mycket skräck om kvällarna så att vi båda är nära på att skita på oss), och när vi skulle gå in i rummet fick vi en pretty hemsk överraskning. en sån där ful, och grymt äcklig harkrank var på besök. vi visste direkt, den skulle fucking DÖ. frida hämtar flugsmällaren och jag springer runt skrikandes runtomkring huset. när frida kmr tillbaka är äcklet tydligen borta. sen kommer den flygandes och då jävlar smäller frida hårt som attan ner den dära jäveln på MIN SÄNG.... sen lägger hon den i min tallrik där jag fortfarande hade youghurt.... en gick hon och lämnade tallriken och då ska jag gå in i rummet för att lägga mig i sängen så ser jag att ena benet ligger kvar, haha och vad frida skrek när hon kom tillbaka! sen la hon benet under min kudde och sa sweet dreams, då blev jag arg :("

levande död

idag är jag allt förutom pigg. försöker att plugga och vara duktig på lunchen men det går ju sisådär. är stressad. omotiverad. hungrig. trött. hängig. vill gå i ide under mitt duntäcke. ska nog ställa mig framför spisen där jag hör hemma och göra lite vettiga saker. för en gång skull.
.

bilder från mitt arkiv


careless

den enda nackdelen med att ha pojkvän är att det är han som styr hur du mår. gör han något du tycker är fel, då är du arg. är han gullig mot dig, då är du glad. bråkar ni, då är du ledsen. faktum är att jag är arg ganska ofta. och ja, ni kanske förstår varför.

på önskelistan

jag har ju nyligen fått körkort. och dem som också fått det vet ju hur mycket man plötsligt vill ha en bil? det är inte så att jag vill ha en fet ferrarri att åka till skolan eller ica med, snarare tvärtom. jag vill ha en söt, liten bil i en stark färg som har varit med om en del. med andra ord lite halvskrotig. tycker det är himla charmigt. typ en sån hära

en längtan

ni anar inte hur mycket jag längtar tills dom där fåglarna inte går att sudda ut.
i helgen? nästa helg? snart i alla fall.

jag <3 diesels kampanj


mörk eller ljus choklad?

nu är det såhär att jag har färgat håret. till någon typ av mörkchoklad-med-jordgubbssmaks-färg. med andra ord mörkbrunt med röda skiftningar. jag gillare. jag trivdes inte alls först men ett par tvättar senare blev det en riktigt fin färg. innan hade jag min naturliga hårfärg, det vill säga ljusbrunt/guldaktigt.

vilken hårfärg är bäst? förresten, ni vet väl att det inte är ett crime att kommentera? den översta är innan färgning och den under är efter.

bilder från mitt arkiv


live laugh love

jag var på digitalt skapande alldeles nyss och vi ska börja på ett filmprojekt. inför projektet fick vi titta på två kortfilmer, och denna film var en av dom. jag log rakt igenom hela filmen. det var fanimej det finaste jag sett. titta och njut! man blir ju kär i de båda två.

noll noll punkt fyra fyra

med den här mongobilden på felicia säger jag godnatt. en liten sovmorgon imorgon som egentligen inte är nog. behöver nog ett lov till skulle jag kunna tänka mig. anyway, sleep tight.

fem sanningar om mig

1. jag har en fobi. snigelfobi. den är så extrem, jag tror ingen förstår. tårar kommer när jag ser en. när det har regnat och gatorna är fulla av dem så blundar och låter den jag är med leda mig bort från dem. ser jag en snigel på en film blundar jag på en gång. jag får panik. hjärtat slår fortare. jag fick fobin när jag spelade fotboll barfota på en gräsmatta och trampade på en snigel utan skal och mosade den under foten och snigelns tarmar och skit kom på foten.
2. jag har haft 3 "seriösa" förhållanden. men det är bara felix jag har varit riktigt kär i. felix är min bästavän, utan honom är jag inte hel. han är min vardag. vi gör allt tillsammans. vi frågar inte varandra om vi ska ses, vi tar för givet att vi ska ses. vi träffas varje dag. pratar om precis allt med varann. är jag ledsen pratar jag med felix. han är min andra halva.
3. kärlek är det viktigaste som finns för mig. jag skulle inte överleva utan kärlek. jag mår inte bra utan kärlek. det spelar ingen roll om det är kärlek från familjen, vänner eller pojkvän.
4. jag har fem syskon. tre av dom känner jag bra och träffar ofta. två av dom har jag nästan ingen kontakt med. en av dessa två har jag nästan aldrig träffat.
5. jag flyttade hemifrån när jag var 16. först bodde jag i ett kollektivboende. det var det bästa året i hela mitt liv. fantastiska vänner, fantastiska minnen. det var så himla kul. jag glömmer aldrig. när jag började tvåan fick jag inte längre bo kvar då det stället var till för ettor på min skola. dags att leta nytt boende. jag fann en lägenhet, en etta på 48 kvm, centralt, 2 minuter från felix och 5-7 minuter med cykel från skolan. jag tog den. och det är där jag bor nu.

tatuering 2

jag är helt galen i tatueringar. jag har redan ett hjärta på foten som står för alla jag håller kärt. men jag vill ha fler. massa fler. jag har så många idéer.
.
this tattoo takes my breath away. det här är en annan tatuering jag ska göra. för mig symboliserar den frihet. att göra det man vill. att ha mål. att nå sina mål. jag gillare. som fan.

bilder från mitt arkiv

 


tatuering

.
det här är min nästa tatuering. samma placering, samma typsnitt. fast inte samma text. det ska stå "all you need is love". varför? jo, för allt du behöver är kärlek. det spelar ingen roll vart du bor, hur dyra kläder du har, vilken tv som sitter på din vägg eller hur mycket pengar du har. för att överleva behöver du inget annat än kärlek.

igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

står framför spisen och lagar världens godaste mat till min karl och mig själv. så djävulskt gott. man kokar ris, och steker quorn. sedan häller man i riset i stekpannan och steker tillsammans med quornen, och kryddar med salt och peppar. klart. lite sötsursås på det och du är i himlen. ska plugga lite inför nationella i svenska efter maten. känner mig duktig idag.
-

we're just ordinary people

alltså i helgen har jag sån lust att göra något riktigt jäkla crazy. typ i min lägenhet kanske? jag som egentligen hatar att ha massa folk i mitt territorium men jag kanske kan stå ut med att ha kul en dag och städa nästa. det kanske kan bli roligt. har inte ens skrivit ut att jag har en blogg men ändå så är det 13 st som läser. tycker det är konstigt haha. men men, om det är nån som jag känner som läser (typ chrissiebajsbarn) så skriv vad ni tycker. jag. vill. göra. någe. kul. för en gångs skull. skolan suger ju. måste kompensera en vecka av skit med en helg av glitter och glamour. haha.

jag gillar dig

på önskelistan


glittertröja från gina (bild: carolinelundh.devote.se)

 

 

världens finaste halsband i form av en drömfångare. från net-a-porter.


monday morning

idag börjar helvetet 13.20. har naturkunskap, vill hellre ligga under ett varmt duntäcke med en kopp té och cougar town. men icke. är så skoltrött som det bara går att bli. har läxor, gör dom inte. har lektioner, sover hellre. det är ju trots allt sista året. trodde dock att jag skulle vara lite mer pepp för det här året, men det är så sinnessjukt jobbigt. anyway, ska gå till badrummet och sminka på mig mitt ansikte och sedan lyssna vidare på lite mer daniel. härligt att vakna upp till så underbara melodier.

jag älskar dig

kärlek är det finaste som finns. du är kärlek.

på repeat

svart - daniel adams-ray
if i ain't got you - maroon 5
gryningspyromanen - daniel adams-ray
ordinary people - john legend
heartbeats - the knife
kärlek vid sista ögonkastet - maskinen
lilla lady - daniel adams-ray
poker face (live) - lady gaga
förlåt att jag aldrig sagt förlåt - daniel adams-ray
make you feel my love - adele
hang with me (acoustic) - robyn
refuge - john legend
.
det här är det som ger mig hopp när skoltröttheten och höstmörkret tar över en deppig söndag. gryningspyromanen av daniel adams-ray är en gudagåva. den spelas minst två gånger var 10 minut. kan. inte. få. nog. hans texter är så fantastiska. han har verkligen lyckats. det har ju oskar också men inte på samma sätt. hans låtar var radioflugor, enligt mig. dom försvann. man tröttnade. dom raderades en efter en från favoritlistan på spotify. daniels texter är för bra för att försvinna när hysterin kring hans albumrelease lagt sig. dom kommer finnas kvar. i can feel it.

söndag snart måndag

klockan slår snart om till 22.26. sitter ensam i köket med daniel adams-ray's ljuva stämma som passar fint till ett glas smultronsaft. kvällen har spenderats i min ensamhet och felix lyser med sin frånvaro. kan aldrig få nog av hans närhet. därför saknar jag honom. varje sekund han inte är här. jag är ledsen i hjärtat utan honom. glad att han finns. jag är rätt glad att daniel adams-ray finns också för vad vore spotify utan honom just nu?


nu händer det ännu en gång

jag skaffar en blogg. för 1726472 gången. fun. jag skyller på christine. hon har ju tjatat så mycket om att jag ska blogga.. så jag gör det här för dig darling, haha. hope you like.


RSS 2.0